В момента е: Пон 18 Фев 2019, 00:47 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Открит летателен ден на Графа-17 март 2011
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 3 от 3 [44 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3 |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
Марко Марков
![]() Регистриран на: 02 Юни 2006 Мнения: 2200 |
Благодаря на airburner за професионализма и споделеното с нас изживяване. _________________ Родените да пълзят, не могат да летят! ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42469 |
Поздравления и от мен! Мерси за всичките снимки на съфорумците досега. Да пусна пак тези на airburner:
|
||||
|
|||||
![]() |
|||||
WhiteWolf
![]() Регистриран на: 17 Сеп 2006 Мнения: 655 Местожителство: Провадия |
Браво за страхотните снимки и особено на airburnar, много добри попадения. Май е било леко дъждовен ден, това много е спомогнало за едни още по-интересни и приятни кадри. _________________ "Да бъдеш втори, означава да си пръв сред губещите". Ayrton Senna |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
airburner
![]() Регистриран на: 02 Дек 2006 Мнения: 692 |
Благодаря, времето беше доста променливо. Сутринта валеше доста силно и се притеснявахме че нищо няма да излезе. За щастие към 9:30 дъжда спря. До колкото знам програмата включваше показ на въздушен бой, но ниските облаци не позволиха това. Излетяха 4 МиГ-29 и 1 МиГ-21. След тях излетя спарката и въпреки ниската облачност показа добър пилотаж. След кацането на спарката един по един кацнаха и самолетите излетяли преди това. Малко по-късно имаше и официална част, награждаване на военнослужещи и полагане на венци, снимки малко по-късно. След което започнаха полети на витлова авиация. Свилен Иванов показа на какво е способен ![]() Освен всичко имаше и статична изложба, самолети МиГ-21, МиГ-29, вертолет Кугар, както и превозни средства, ПВО ракети и радиолокационни станции, на които не мога да им назова имената ![]() Браво на графалии за добрата организация. _________________ Малко снимки И още малко тук |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
pgp000
Гост |
ТЗМи на С-75 и 125; агрегат, антена и кабина на радар П-18; радар СТ-68. Радарите са от поделението в Труд, което осигурява полетите на Графа. Отделно бяха показани бронирани Хъмви (М1151) и Мерцедес Г-клас, противопожарен автомобил, прожекторна станция, бензиновоз (влекач "Интернешънъл" и 38 кубика ремарке), линейка. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
dimitar vasilev
Много ми се ще предвид че демото не успя на 100 процента това да е сценария на графалии и за БИАФ-а ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
mama
![]() Регистриран на: 06 Юни 2009 Мнения: 248 Местожителство: Варна |
Благодаря ви ,момчета,за прекрасните снимки. ![]() Така ми се искаше всичко да беше по-наблизо и аз да бях там. ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
me4o_puhh
![]() Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Sofia |
Малко картинки и от мен. Поздрави _________________ AviationListOnLine Photographer Последната промяна е направена от me4o_puhh на Съб 19 Мар 2011, 09:48; мнението е било променяно общо 1 път |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
nick_wolf1
![]() Регистриран на: 03 Яну 2005 Мнения: 1727 Местожителство: София |
Линкът е дефектен. Махни второто "http//" |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
me4o_puhh
![]() Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Sofia |
Поправен е линка. _________________ AviationListOnLine Photographer |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
=AirPower=
![]() Регистриран на: 17 Сеп 2007 Мнения: 94 Местожителство: Plovdiv |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
M-4
![]() Регистриран на: 02 Юни 2006 Мнения: 516 |
На снимката на статичната изложба- 21-то, 427-ми борд - оперативен ли е още? Би трябвало да лети, ама някак си ми изглежда пенсиониран на снимката (на статична изкаран...) ![]() _________________ ...ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ВЪРВИШ НАПРЕД!!! -> ... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
SHMITZA_BG
[Moderator] ![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 237 |
Малко видео,за съжаление качеството не е много добро заради времето,нооо колкото толкова по-добре това от колкото нищо. ![]() Миг-29 Миг-29+21 рулирайки Миг-29 & Урал Спартана _________________ ![]() _____________________________________ Въздушните на Негово Величество Войски |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Son_of_a_Gun
Колеги някой направи ли по–детайлни снимки на кокпита на 21–цата???? Ако има такъв и с желание да помогне нека пише Л.С да се разберем за пращане ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 3 от 3 [44 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3 |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0698s ][ Queries: 12 (0.0041s) ][ Debug on ] |