|
В момента е: Сря 03 Мар 2021, 19:48 Часовете са според зоната UTC + 2 |
ОБЩИ НОВИНИ - из медиите днес-2
Модератори: конструктор |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 36 [529 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 34, 35, 36 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
pgp000
Гост |
В самия аутлет (няколко щанда, пръснати из изложението) като такъв нямаше кой знае какво - най-интересното за мен си бяха кошниците с книги по 1-5 лева до щанда на всяко издателство. Аз лично си тръгнах с 5 и ако не си бях подарил още нещо час преди това можех да повлека още поне 10тина - действително широк избор и много издания, подходящи и за подаръци на малки и големи. Имаше абсолютно всичко на много поносими цени. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Бай Ганьо
![]() Регистриран на: 17 Фев 2005 Мнения: 4475 |
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
vh1
![]() Регистриран на: 06 Авг 2009 Мнения: 1805 Местожителство: Русе |
02.06.2010. - 12:00 ч. .... Да отдадем почит на загинаалите... _________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42508 |
Разрушиха паметника на Петко Войвода в родното му село: http://www.btv.bg/news/bulgaria/obshtestvo/story/60913038-Razrushiha_pametnika_na_kapitan_Petko_Voyvoda_v_rodnoto_mu_selo_Esimi.html |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
popay_the_sailor
[Admin] ![]() Регистриран на: 06 Яну 2004 Мнения: 10243 Местожителство: Варна |
Пак влязохме в новинарските емисии:
![]() _________________ Rolling, turning, diving Rolling, turning, diving, going in again Run, live to fly, fly to live, do or die Run, live to fly, fly to live, Aces high. -------------------------------------------- Есть ложь, наглая ложь и советская историография |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Бай Ганьо
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
pgp000
Гост |
И вече започнаха!
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=509479 |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42508 |
Да им изсъхнат ръчичките на тези хора. Бива, бива безобразие... ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Бай Ганьо
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
pgp000
Гост |
Холандски съд е осъдил петима сомалийски пирати на по пет години затвор миналата седмица. Господата са атакували Samanyulo - товарен кораб под флага на Холандските Антили с автоматично оръжие и РПГ в Аденския залив през 2009. Единият от пиратите веднага е заключил, че - видите ли - "Холандия не харесва мюсулманите" и присъдата му била незаконна, 'щот' бил беден!!! Още за наглостта в статията на Yahoo! News. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
pgp000
Гост |
На полигон в Рязанска област при разтоварване на барутни заряди е загинал един и са ранени 23ма срочнослужещи. Още за трагедията от Газета.Ру. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Бай Ганьо
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
vh1
![]() Регистриран на: 06 Авг 2009 Мнения: 1805 Местожителство: Русе |
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3090391 Бесен съм... _________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Бай Ганьо
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Octagon
Веселин Маринов ще пее химна на МВР Засега е оперативна тайна, известен е само припевът: Хора, подарете цвете, хора, запомнете ни добре! Гордост е да служиш в редовете на България и МВР. (Мислех да го пусна в Хумор, сатира и забава, обаче си съвсем сериозно) |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Страница 1 от 36 [529 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 34, 35, 36 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0734s ][ Queries: 13 (0.0090s) ][ Debug on ] |