|
В момента е: Чет 25 Фев 2021, 06:31 Часовете са според зоната UTC + 2 |
КОМЕНТАРИ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 4 от 5 [62 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42508 |
Ще стъпи ли по-здраво у нас армията на САЩ? |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
10 години в НАТО:Малка и модерна армия - планът е изпълнен само в първата половина |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
ГУЛАГ: ДОКУМЕНТИ ПРОТИВ ЛЪЖИТЕ |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Mig-28
![]() Регистриран на: 17 Апр 2009 Мнения: 981 Местожителство: Pld |
Абе защо сайта на Пан.бг зарежда толкова бавно? И други хора се оплакват особенно на мобилни устройства. Не може ли да го направите по лек. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
bisko
И аз да попитам, защо pan.bg се е капсулирал като твърдолинеен посткомунистически и краен русофилски портал и не приема различни мнения, че и ограничава възможностите на другомислещи да публикуват в коментарите, и то без да използваме каквито и да било нецензурни и обидни думи. Много жалко за тях, ако това отблъскване на различни мнения в коментарите ги прави "по-силни"! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T-72
[Admin] ![]() Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10067 Местожителство: Burgas |
Няма страшно, няма да продължава така! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Flankerivo
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Апр 2005 Мнения: 11135 Местожителство: София |
Огледалното важи също: И аз да попитам, защо останалите сайтове са се капсулирали като твърдолинейни посткомунистически американофилски портали и не приемат различни мнения, че и ограничават възможностите на другомислещи да публикуват в коментарите, и то без да използваме каквито и да било нецензурни и обидни думи. Много жалко за тях, ако това отблъскване на различни мнения в коментарите ги прави "по-силни"! Учи матчасть и залягай на китайския, че Huawei и ZTE идват! ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Pretor
![]() Регистриран на: 24 Юни 2016 Мнения: 2160 |
Какво смяташ да правиш? Ще ни промиваш мозъците докато започнем да приемаме евро-атлантическите простотии ли? |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
конструктор
[Moderator] ![]() Регистриран на: 07 Юли 2014 Мнения: 4355 Местожителство: Варна |
"И сам воинът е воин"! Но Николай само си мисли, че защитава българските интереси. Всъщност защитава американските и е жалко, че не го разбира. _________________ Ceterum censeo capitalismus esse delendam. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
CsO
![]() Регистриран на: 15 Апр 2017 Мнения: 263 |
Ще ви е чудно ли ако аз подкрепям Николай в плурализма!? _________________ Серебро: Журавли |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Восток
![]() Регистриран на: 19 Окт 2016 Мнения: 3033 Местожителство: София |
+1 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T-72
[Admin] ![]() Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10067 Местожителство: Burgas |
Никой не искам да мисли като мен.Да има различно мнение искам просто.Да има дискусии и т.н _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Flankerivo
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Апр 2005 Мнения: 11135 Местожителство: София |
Лошо няма, но попитах защо цяла тема за това има, а не за бисквитките на онази американска чиновничка, която ги раздаваше на Майдана. Искам тема и за умрелия Бжежински и за все още мърдащия Маккейн. Шегувам се. Не ми трябва тема, а само се подразних от раздуване на скандал от нищото, както и нарочно неправилно тълкуване на едни думи. Но информационната война е вечна. Очаквах го. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T-72
Иво всеки е свободен да си отваря каквато тема желае.Между другото тук май съм отворил тема за Американските интереси.Които в несравним брои пъти се месят за щяло и нещяло в другите страни. Който иска нека отваря теми и за тези които си посочил. _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
CsO
![]() Регистриран на: 15 Апр 2017 Мнения: 263 |
Другари, приготвил съм ви едни нови (надявам се предходните да са ви се харесали) стотина снимки за различни теми. Сега ще сложа няколко тук там, а после като имам време ще продължа. _________________ Серебро: Журавли |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 4 от 5 [62 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0620s ][ Queries: 12 (0.0059s) ][ Debug on ] |