Private Colleger of transportation
image
Начало Форум-основен Форум-Модел Криле Океан Океан Dreams Оръжие Криле Ретросалон Нато и България Галерия Новини Поръчай онлайн
С новия изтребител F-21 американците вървят по руския път? · В АО "Камов" завърши проектирането на своя синхрокоптер · Албанската армия се въоръжава с американски хеликоптери · Разбиха организирана престъпна група за трафик на сексуални робини /ВИДЕО/ · Българката Силвия, заради която американец изби семейството си, работела в порно сайт · До 10 години в София ще има нов терминал и писта на летище София ·

Select Forum Language:

 
Hot topics:
Aktuelles Datum und Uhrzeit: Do 25 Apr 2019, 05:52
Alle Zeiten sind UTC + 2
 Forum-Index » ОБЩА СТАЯ » ОБЩ АРХИВ » "Оръжие"
Министър Тагарев
Neues Thema erцffnen   Neue Antwort erstellen Vorheriges Thema anzeigen :: Nдchstes Thema anzeigen
Seite 1 von 4 [60 Beitrдge]   Gehe zu Seite: 1, 2, 3, 4 Weiter
Autor Nachricht
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42469

BeitragVerfasst am: So 17 Mдrz 2013, 20:04    Titel:  Министър Тагарев  

Arrow Тодор Тагарев е готов с екипа си, чака решението на премиера
Zuletzt bearbeitet von Preslav am Di 19 Nov 2013, 14:13, insgesamt 3-mal bearbeitet
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42469

BeitragVerfasst am: Mo 18 Mдrz 2013, 14:50    Titel:  

Arrow Тагарев: Не мога да направя никакви промени в пенсионната реформа. Някои от исканията на военните обаче са оправдани
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42469

BeitragVerfasst am: Mo 18 Mдrz 2013, 15:28    Titel:  

Arrow Тагарев: Посоката е вярна, продължаваме. Искаме да имаме диалог с всички организации, които се интересуват от отбрана
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42469

BeitragVerfasst am: Mo 18 Mдrz 2013, 16:15    Titel:  

Arrow От пресата: Кои ще бъдат новите лица в МО?
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42469

BeitragVerfasst am: Di 19 Mдrz 2013, 17:56    Titel:  

Arrow Николай Цонев: МО трябва да знае реалната ситуация в армията
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42469

BeitragVerfasst am: Mi 20 Mдrz 2013, 19:05    Titel:  

Arrow Премиерът Марин Райков назначи Ася Давидова и Антон Лазаров за зам.министри на отбраната. Освободи Цветкова и Радев
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Dimitar Stavrev
[Admin]

Anmeldedatum: 08.11.2007
Beitrдge: 12545
Wohnort: София

BeitragVerfasst am: Do 21 Mдrz 2013, 13:48    Titel:  

Днес сутринта министър Тагарев представи пред медиите членовете на своя екип и управленски си приоритети

Click to see if image is larger
Екипът на министър Тагарев, представен по-долу отляво на дясно

Заместник-министър е Ася Давидова, която идва от МВнР, където е работила в Дирекция "Контрол на въоръженията". Министър Тагарев е представи с думите: "Тя е дипломат от кариерата, дълги години е работила по теми свързани с отбраната, 3 години е била заместник-национален представител на националното представителство на България в НАТО, познава добре теорията и практиката на съюзническите отношения с НАТО и ЕС. Разчитам на нея да намери най-добрите решения в преговорите за новите цели на силите с НАТО.

Антон Лазаров е другия заместник-министър на отбраната. "Полковник от резерва, работил е дълги години по въпросите на планирането на отбраната, служил е в ГЩ в звеното за оперативен анализ - група за подпомагане вземането на решения по всички въпроси по използването на ВС. Завършил е Националния университет по отбраната във Вашингтон, също е работил в представителството на България в НАТО, последната му длъжност в МО е била директор на Дирекция "Инвестиции в отбраната". Разчитам на него да поеме ресора за развитие на ВС, доколкото ще имаме време за това, договорите, обществените поръчки и имотите" завърши министър Тагарев.

За началник на политическия кабинет на министъра на отбраната е назначен Росен Иванов – юрист и дългогодишен служител в Министерството на отбраната, довчера е бил юрист-консулт на Института по отбрана.
Директор на дирекция „Връзки с обществеността“ ще бъде журналистът Григори Недялков - познато лице от малкия екран, а в последните години ръководител на ВТК. "Аз лично го познавам като випусник на първия випуск на магистърската програма "Национална и международна сигурност" заяви министър Тагарев
Марина Гарнизова остава медиен съветник на министъра на отбраната.

Съветници на мистър Тагарев ще бъдат:
Детелина Николова - "тя има известен опит в МО преди години когато е работила в работна група за връзка снеправителствени и академични организации при подготвянето на първата бяла книга през 2002 г." заяви министър Тагарев
Веселин Петков - "единствения който не е работил досега в МО, но е магистър по международни отношения в УНСС и с дълъг опит в НПО в областта на отбранителните изследвания, а като член на AFCEA-Варна е организатор на многобройни конференции в областта на отбраната и развитието на ВС".
„В екипа си съм поканил професионалисти, доказани експерти в своята област, които познават достатъчно добре проблемите на отбраната и могат в движение да започнат да изпълняват своите функции“каза министърът на отбраната Тодор Тагарев, като подчерта че за никой от тях не е имало политически натист и лобиране и са изцяло негов избор, така че той ще носи пълната отговорност за техните действия. "Добре е в МО да влизат нови хора и идеи, но всеки който идва отвън му трябват поне 2-3 месеца за да се ориентира в спецификата, а това е съизмерино с нашия мандат. Ето защо избрах хора с опит и познаване на проблемите, които веднага ще могат да започнат работа и решаване на проблемите" завърши министър Тагарев
След подбор и съгласувано с министър-председателя, за постоянен секретар на отбраната е назначен Добромир Тотев, досегашен директор на дирекция „Планиране и управление на бюджета“ в Министерството на отбраната. "това ечовек с дълъг опит, уважаван и от цивилните и от военнитеси колеги и вярвам че ще работи в разбирателство и взаимно уважение с Началника на отбраната генерал Симеонов.

"Вярвам че останалите хора които работят в областта на обраната са честни и отговорни и заедно ще работим в интерес на страната и армията" завърши министър Тагарев представянето на екипа си, след което представи управленските си приоритети, сред които открои осигуряване на стабилност и устойчивост в управлението на отбранителния сектор, открит диалог с активните по въпроси на отбранителната политика организации, задълбочено сътрудничество и взаимодействие със съюзниците и организациите от националния сектор за сигурност.

Zuletzt bearbeitet von Dimitar Stavrev am Do 21 Mдrz 2013, 14:14, insgesamt 2-mal bearbeitet
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden 
Dimitar Stavrev
[Admin]

Anmeldedatum: 08.11.2007
Beitrдge: 12545
Wohnort: София

BeitragVerfasst am: Do 21 Mдrz 2013, 13:49    Titel:  

Антон Лазаров
заместник-министър на отбраната

Роден на 14 април 1962 г. в град Сливен.
Завършва Математическа гимназия „Проф. д-р Димитър Табаков” в гр. Сливен.
През 1985 г. завършва Висшето военно училище в град Шумен като инженер по радиоелектроника с военна специалност „Зенитно-технически войски”.
През 1995 г. завършва Военна академия „Г. С. Раковски”; през 2002 г. – Университета за национално и световно стопанство като магистър по икономика със специалност „Икономика на сигурността и отбраната”, а през 2008 г..- Националния университет по отбрана на САЩ, с магистърска степен в областта на националните стратегии за сигурност.
От 1985 до 2000 г. служи в различни поделения на Българската армия като командир на взвод в зенитно-ракетна бригада, заместник-началник на команден пункт на ПВО, заместник-началник на щаб на армейски зенитно-артилерийски полк, началник-щаб на зенитно-ракетен полк и командир на зенитен ракетно-артилерийски дивизион в танкова бригада.
От есента на 2000 г. до началото на 2011 г. заема последователно длъжностите главен и държавен експерт в дирекция „Планиране на отбраната” на Министерството на отбраната, координатор в националното военно представителство в НАТО и ЕС, началник на направление в управление „Личен състав” на Генералния щаб на Българската армия, началник на отдел „Операционен анализ” в дирекция „Операции” и директор на дирекция „Инвестиции в отбраната” на Министерството на отбраната.
Полковник Лазаров се пенсионира през януари 2011 г.
От март 2011 до юни 2012 г. е управител на консултантска фирма „МЛАД Консулт” ООД. През юли 2012 г. е назначен в Администрацията на президента на Република България като експерт към Секретаря по отбрана и сигурност.
Владее английски език.

Ася Давидова
заместник-министър на отбраната

Ася Давидова е началник отдел „Контрол на въоръженията и неразпространение” в дирекция „Политика за сигурност” в Министерството на външните работи от август 2012 г., с над 18 години стаж в дипломатическата служба.
Заемала е позиции като: заместник-постоянен представител в Постоянната делегация на Република България към НАТО, Брюксел (2009-2012 г.); началник отдел „НАТО” в дирекция „Политика за сигурност” (2006-2009 г.); началник на Политическата служба в Постоянната делегация на Република България към НАТО (2003-2006 г.); експерт в дирекция „НАТО, ЗЕС и въпроси на сигурността” (2000-2003 г.) Преди това е била експерт в дирекция „Европейски държави” и дипломат в посолството на Република България в Прага.
Завършила е история във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий”. Доктор по история. Има различни специализации в сферата на многостранната дипломация и политиката за сигурност.
Владее английски, чешки и френски език, ползва руски език.
Омъжена, с две деца.
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42469

BeitragVerfasst am: Do 21 Mдrz 2013, 23:13    Titel:  

Arrow Управленски приоритети на министъра на отбраната Тагарев
Zuletzt bearbeitet von Preslav am Fr 22 Mдrz 2013, 08:43, insgesamt einmal bearbeitet
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42469

BeitragVerfasst am: Do 21 Mдrz 2013, 23:27    Titel:  

Arrow Министърът на отбраната доц. Тодор ТАГАРЕВ: Протягам ръка на легия „Раковски"
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42469

BeitragVerfasst am: Fr 22 Mдrz 2013, 08:41    Titel:  

Click to see if image is larger
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42469

BeitragVerfasst am: Fr 22 Mдrz 2013, 08:41    Titel:  

Click to see if image is larger
Заместник-министър е Ася Давидова
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42469

BeitragVerfasst am: Fr 22 Mдrz 2013, 08:42    Titel:  

Click to see if image is larger
Антон Лазаров е другия заместник-министър на отбраната
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42469

BeitragVerfasst am: Fr 22 Mдrz 2013, 08:42    Titel:  

Click to see if image is larger
За началник на политическия кабинет на министъра на отбраната е назначен Росен Иванов
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42469

BeitragVerfasst am: Fr 22 Mдrz 2013, 08:43    Titel:  

Click to see if image is larger
След подбор и съгласувано с министър-председателя, за постоянен секретар на отбраната е назначен Добромир Тотев
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Beitrдge der letzten Zeit anzeigen:   Sortieren nach:   
Seite 1 von 4 [60 Beitrдge]   Gehe zu Seite: 1, 2, 3, 4 Weiter
Neues Thema erцffnen   Neue Antwort erstellen Vorheriges Thema anzeigen :: Nдchstes Thema anzeigen
 Forum-Index » ОБЩА СТАЯ » ОБЩ АРХИВ » "Оръжие"
Gehe zu:  

Du kannst keine Beitrдge in dieses Forum schreiben.
Du kannst auf Beitrдge in diesem Forum nicht antworten.
Du kannst deine Beitrдge in diesem Forum nicht bearbeiten.
Du kannst deine Beitrдge in diesem Forum nicht lцschen.
Du kannst an Umfragen in diesem Forum nicht teilnehmen.

[ Time: 0.0830s ][ Queries: 12 (0.0045s) ][ Debug Ein ]

 
Copyright ©2006-2012 Air Group 2000 Ltd. All rights reserved. support@airgroup2000.com

eXTReMe Tracker