Автор |
Съобщение |
T-72
[Admin]

|
Пуснато на: Пет 19 Фев 2016, 13:50 Заглавие:
Копиране на "новини" от "Блиц" |
|
Докато аз съм администратор и докато "Блиц" е това което в момента е "Блиц" всички статии копирани от там ще ги трия!
Без значение кой ги пуска във форума.
Призовавам никой да не се сърди или обижда - но нивото на форума пада неимоверно при публикуване на материали от този сайт!
_________________ Кръвта вода не става!!!
|
Върнете се в началото
|
|
 |
Flankerivo
[Admin]

|
Пуснато на: Пет 19 Фев 2016, 14:07 Заглавие:
|
|
Абсолютно подкрепям. С удоволствие ще анихилирам всяка вредновина.
|
Върнете се в началото
|
|
 |
T-72
[Admin]

|
Пуснато на: Вто 23 Фев 2016, 10:06 Заглавие:
|
|
Пак припомням на неуморните че каквито и да е "новини" от БЛИЦ или подобни жълти сайтове няма да се допускат.Ако някой търси конфронтация е сбъркал мястото.Имам по-принцип голямо търпение , но всичко си има граници.Дали е модератор , администратор за мен няма значение! В този форум съм от неговото създаване и докато аз съм администратор такова пожълтяване няма да допусна.Flankerivo е на същото мнение .При следващо споделяне на "информация" от Блиц - потребителят ще получи Бан. Ясно е че ако е администратор той ще си го махне лесно. Обаче това ще означава че моите "администраторски" задължения тук са безмислени и ще помоля най-учтиво да бъда изтрит от форума.
_________________ Кръвта вода не става!!!
|
Върнете се в началото
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
[ Time: 0.0701s ][ Queries: 12 (0.0042s) ][ Debug on ] |