В момента е: Вто 19 Фев 2019, 17:19 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Гергьовски парад - 6 май 2016 г.
Модератори: Super Flanker |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 5 от 5 [69 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5 |
Автор | Съобщение | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dimitar Stavrev
[Admin] Регистриран на: 08 Ное 2007 Мнения: 12545 Местожителство: София |
Не, модернизиран иса САМО 30 машини до стандарта БТР-60ПБ-МД1 |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42469 |
Един обективен анализ за положението... ДА СЕ ПРАВИ ПАРАД, НО КОГАТО ИМАМЕ НОВИ ОРЪЖИЯ! НЕНЧЕВ БИЛ ВДИГНАЛ ЗА ПРЪВ ПЪТ ОТ 20 ГОДИНИ АВИАЦИЯТА В НЕБЕТО... НЕ Е ВЯРНО, ПРИЗЕМИ Я! http://pan.bg/view_article-58-337558-DA-SE-PRAVI-PARAD-NO-KOGATO-IMAME-NOVI-ORYZhIYA-NENChEV-BIL-VDIGNAL-ZA-PRYV-PYT-OT-20-GODINI-AVIACIYATA-V-NEBETO-NE-E-VYARNO-PRIZEMI-YA.html#sthash.Dv010ecI.dpuf |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
Super Flanker
[Admin] ![]() Регистриран на: 21 Дек 2004 Мнения: 4733 |
Много слаба статия, ама много... |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
Preslav
Обоснови се... Мен ми харесва... Мисля, че Евгени Генов е точен... Защо да правим военен парад? Какъв е смисълът да се потрошат 1 милион? Нали сме натовци, а показахме 90 процента руска техника. А и Ненчев до кога ще си приписва чужди заслуги? |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
Super Flanker
[Admin] ![]() Регистриран на: 21 Дек 2004 Мнения: 4733 |
Естествено.
На мен, а мисля и на други - не.
За да покажем, че имаме армия. За да видят хората къде отиват обществени ресурси. За да радваме децата. ![]()
Толкова ли струва? Откъде е инфото?
Поляците, например, са къде по-натовци от нас, ама нужно ли е да изброявам колко и каква техника имат, че и по паради я демонстрират.
Този няма какво да го коментираме. |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
vabene
![]() Регистриран на: 01 Май 2009 Мнения: 174 Местожителство: БЪЛГАРИЯ |
Не знам да се радвам ли на този парад или не!? Защото, както сме тръгнали може и до тук да стигнем... www.youtube.com/watch?v=3Z618LDOAzg и тогава този през 2016 да ни се стори като девето майския в Москва. Аз лично съм гледал и доста други и да Ви кажа, ГОООЛЯМА промяна има във всички които са влезли в НАТО. Ето например един Полски парад.... www.youtube.com/watch?v=Jn22wt7NMQc ...! А къде е Полша, къде сме ние. Те разполагат с бюджет в пъти повече по-голям от нашия. Както и да .....просто сравнения се опитвам да правя. |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
КОТ БЕГЕМОТ
Пичове, ами какво да ви кажа? Прав е Евгений Генов....Парад на нотовска държава, а ЦЯЛАТА БОЙНА ТЕХНИКА - съветска....Произходът не е лошо нещо, а възрастта на тая техника..... Скръб! Скръб, като се сетя, че това което се показа, фактически е цялата изправна техника.... База за сравнение между Пълша и България няма!! Поляците са голяма държава, имат пари и отделят адекватно средства за нуждите на армията си...На поляците им е позволено да имат армия и да я осигуряват с техника...ние сме теляците на НАТО! Баняджии... |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
Preslav
сп."Клуб КРИЛЕ", снимки Н.Димов Авиобаза Крумово също се включи в импровизирания въздушен парад над Пловдив по случай 6 май - Ден на храбростта и празник на Българската армия. След участие в авиационната част на парада над площад „Княз Александър I“ в гр. София , пилотите от авиобазите Крумово и „Чайка” зардваха пловдивчани с полет над града. Над тепетата прелетяха две групи вертолети, всяка водена от Ми-17 с подкачен национален флаг. В първата водачът бе ескортиран от два AS 532AL „Cougar“, а във втората с Ми-17 летяха също още два „Кугър”-а, както и представителят на ВМС – вертолетът AS 565MB Panther. Така над Пловдив прелетяха повече изтребители и вертолети, отколкото над София. |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
bobsen
За статията дори заглавието и е грешно. |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
Страница 5 от 5 [69 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5 |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0883s ][ Queries: 12 (0.0053s) ][ Debug on ] |