|
The time now is Wed 20 Jan 2021, 05:57 All times are UTC + 2 |
БАЛКАНСКИ СПОРОВЕ НА СЪФОРУМЦИТЕ
Moderators: конструктор |
View previous topic :: View next topic |
Page 12 of 13 [192 Posts] | Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 10, 11, 12, 13 Next |
Author | Message | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
конструктор
[Moderator] ![]() Joined: 07 Jul 2014 Posts: 4355 Location: Варна |
Да, но имам сериозни съмнения, че и за това са ги натиснали "началниците" отгоре. Ето какво изказване е направил:
Т.е. май се готви да признае "македонския език"! _________________ Ceterum censeo capitalismus esse delendam. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
конструктор
[Moderator] ![]() Joined: 07 Jul 2014 Posts: 4355 Location: Варна |
Откъс от романа, който чета в момента – "Преспанските камбани", част от четирилогията на Димитър Талев (подчертаванията са мои):
Нищо ново под Слънцето, нали? _________________ Ceterum censeo capitalismus esse delendam. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Flankerivo
[Admin] ![]() Joined: 19 Apr 2005 Posts: 11123 Location: София |
Нищо ново, но слепоците са си слепоци. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
T-72
[Admin] ![]() Joined: 16 Jan 2004 Posts: 10067 Location: Burgas |
Посоката която избра Заев е забележителна.Светли времена предстоят за Македония.Бързо членство е НАТО иусилени преговори за ЕС.Страхувам се обаче да не последва Джинджич.Сърбите няма да спят. _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Super Flanker
[Admin] ![]() Joined: 21 Dec 2004 Posts: 6342 |
Хах, това са пълни глупости. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
ayahuasca
![]() Joined: 20 May 2007 Posts: 1183 |
NATO и "светли времена" ?!?! В какво утопия си започнал да живееш,не знам. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Nobody
Guest |
На мен ми хареса Заев, след като го набиха в парламента, че първо се е обадил на Бойко Борисов и му е казал - "Добре съм брат, не се притеснявай." ![]() Иначе и на мен ми е болно как допуснахме ВМРО-ДПМНЕ, което беше пробългарско по времето на Любчо Георгиевски, особено когато беше премиер 1998-2002, сега то се превърна в инструмент на Белград и Москва, чиято цел е единствено дестабилизация и предизвикване на етнически конфликт. Албанските претенции са ясни, но те живеят от векове в Западна Македония и то в солидно количество, много повече от едни сърби например, които са доведени като колонисти там след Първата световна война. Даже власите/цинцари са били повече от сърбите в Македония! Най-прагматичният вариант в момента е да се получи обединение на пробългарски македонци и албанци против сръбската комунистическа агентура останки от УДБАшко време преди 1990г., които и до днес работят против България и за това постоянно да има нажежаване на обстановката между България и Македония. ![]() Време е да ги съсечем с един удар веднъж завинаги както през златната 1941 година! ![]() П.П. Относно враждата между българи и сърби (от цитата на единия мод), няма нужда някой да я раздухва че тя да съществува, най-малкото защото сме конкуренция на Балканите по много направления. Не говоря конкретно за днешната епоха, когато и двете държави са зле и може би това е причината да нямаме сили да воюваме една срещу друга, а за миналото. Те с хърватите реално са врагове и имат кръвопролитна история от най-много 100 години, откакто се създаде Кралска Югославия, преди това не е имало такава омраза между сърби и хървати, докато с нас са врагове повече от 1000 години и сме водили десетки войни, не по-малко от тези срещу Византия. Просто конфликта им с хърватите е по-пресен и затова се създава впечатлението, че сега с тях са на нож и са им главния противник на Балканите, но всъщност вечния им противник и враг тук е и ще бъде България. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
T-72
Да , наистина , как допуснахме.Обаче трябва да се проследи и създаването на тази партия.Това са две осрганизации събрани в една.Втората е ДПМНЕ.Създадена от македонист(Богдановски) живял в емиграция и по късно вербуван от сръбските тайни служби.Така че още от създаването си е закърмена със сърбоманщина. _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
T-72
_________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Nobody
Guest |
Е той онзи изрод Драган Павлович Латас (етнически сърбин), който плюе поне от 20 години по България, държи телевизия Сител и мисля че един от главните вестници в Македония, формиращи общественото мнение - медиен магнат с голямо влияние. Доколкото помня 1999г. има данни че е организирал палежа на американското посолство в Скопие по време на бомбардировките в Югославия, американците искат да бъде разследван, но явно има як гръб, защото досега не е подведен под отговорност. Скоро в Македония за Латас излязоха данни и че е агент на сръбските тайни служби, но това едва ли изненадва някого. Същият преди време лижеше подметките на Бранко Цървенковски от СДСМ (партията на Заев), докато сега Латас вече обърнал палачинката е пръв фен на ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски, което косвено показва преориентацията на тази уж македонска националистическа партия по посока Белград. Но това като че ли стана постепенно след като Любчо Георгиевски напусна партията мисля че 2004г. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
T-72
_________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Super Flanker
[Admin] ![]() Joined: 21 Dec 2004 Posts: 6342 |
И с тях ще дойде светлото бъдеще, в което всичко е по мед и масло. Нищо ново не сте научили комунистите... |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
T-72
Дребните заяждания ще ги оставя на страна.Няма друга алтернатива за Македония.Има т.е - разпад. _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Flankerivo
[Admin] ![]() Joined: 19 Apr 2005 Posts: 11123 Location: София |
Как го реши? |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
T-72
Добре , дайте тогава алтернатива за Македония.Аз ще помогна -Единствената алтернатива е това което е в момента! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Page 12 of 13 [192 Posts] | Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 10, 11, 12, 13 Next |
View previous topic :: View next topic |
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum |
[ Time: 0.0843s ][ Queries: 12 (0.0102s) ][ Debug on ] |