В момента е: Нед 15 Дек 2019, 01:28 Часовете са според зоната UTC + 2 |
101 ПЛАНИНСКА БРИГАДА / АЛПИЙСКИ батальон
Модератори: Super Flanker |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 4 от 8 [115 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Елемаг
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 27535 Местожителство: София |
![]() ![]() ![]() Fallschirmjaeger не го вземай навътре ![]() _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Fallschirmjaeger
![]() Регистриран на: 21 Сеп 2006 Мнения: 2168 Местожителство: Градът на трите лъва |
Всячески се опитвам, вервайте ми! Ако това ще ви изкефи за пореден път ще си посипя главата с пепел. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Бай Ганьо
![]() Регистриран на: 17 Фев 2005 Мнения: 4475 |
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
rokosovski
![]() Регистриран на: 20 Май 2004 Мнения: 1077 Местожителство: Sofia |
Уважаеми Ф....е това не мога да го прочета и това си е! Това за добрия тон се отнасяше за мен! Не се впрягай толкоз бързо, не си едниствения с когото може да говори модератора във форума. Ама как не те мързи та пишеш толкова много! Питам, защото колкото повече пишеш толкова повече се оплиташ... Говориш сякаш си говорител на Министреството на отбраната или на Военно телевизионния Канал... КАКТО ВИЖДАШ КОРИГИРАХ РЕЗКИТЕ СИ ИЗКАЗВАНИЯ... ![]() Сори ама аман от дървени философи! ![]() ![]() ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Бай Ганьо
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Fallschirmjaeger
![]() Регистриран на: 21 Сеп 2006 Мнения: 2168 Местожителство: Градът на трите лъва |
Хубаво е, когато знаеш руски, лошо е, когато знаеш само руски.
|
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
ValBo
Мда, много вредни страни имат тия компютърни игри... И съчетани с вманиачаване по интернет, направо са пагубни. Та и аз да питам За чий чеп е на един бъдещ командир на танков взвод да знае какви танкове имат на въоръжение в Индия?! Нито са ни евентулни противници, нито са ни партньори. За да се знае кой, къде и с какво е въоръжен си има специални служби. На бъдещия командир на взвод, се иска да си научи първо своя танк. После танковете на евентуланите противници Като напредне в ерархията, като мина през някоя Академия, ще му дадат данни на индийските танкове и ще го тупнат да мисли начини за тяхното поразяване и елиминиране. А и това, ако е в някои по специалани места. Ако има на главата си полк, ще се чуди как да намери части, гориво, боеприпаси, да мисли за техниката, за един куп офицери, старшини и наемни войници (всеки със свой акъл). И чак тогава, ако вече не му е писнало от всичко, ще гледа да научи новите Индийски, Китайски, японски и пр. азиатски танкове. Най-често данни за танкове, самолети и др. въоръжение, имат предимно любителите в областта. Много лошо обаче става , когато те се вземат на сериозно и започнат да разработват бъдещи тактически и стратегически планове, и да ги ръсят по форуми Е те тогава става шоуто ![]() Последната промяна е направена от ValBo на Чет 02 Ное 2006, 12:20; мнението е било променяно общо 1 път |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Елемаг
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 27535 Местожителство: София |
![]() ![]() ![]() При сегашното положение в армията единствено любителите й са тези които я подкрепят в българското общество! Другите просто биха я закрили щото не им трябвала! _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
T-72
[Admin] ![]() Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10067 Местожителство: Burgas |
Нее така! като кадровици още по модулите учехме всичо за армиите на съседите и подробно за танковите които имат разбирасе И не само на комшийските танкове но и всичи танкове които са на въоражение по света _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
rokosovski
![]() Регистриран на: 20 Май 2004 Мнения: 1077 Местожителство: Sofia |
Ето шанс за специалисти като теб, драги Ф...пф.. пак не успях да се справя и името ти! Влизаш н НВУ и показваш колко си добър! Нали? Щото инъче всичко си остава празни приказки! Защото най важната задача на един офицер след като стане специалист в областта си е да научи науката "човековедение"... но виждам че си умно момче вземи прочени "Помни войната!" на Б. Дрангов. В цялата книго една дума за оръдията и пушките на противиника няма, но човека си е вършил чудесно работата... А и сбиванията по дискотеките... ееееее.... спомени... Ами това си е най-добрата школа по ръкопашен бой! Справка Бъз Рютън! Ама навремето все търновците си отнасяха краката от масите по главите, а ние гордо се оттегляхме с плячката - търновките!!! ![]() Не се обиждам за "кашик"-ка ![]() Теоритизираш за нещо с които не си съвсем наясно и когато някой се опита да ти обясни нещо... олеле.. нахвърляш се цялата пролетарска ненавист да защитаваш своята теза, а тя може и да не е вярната, нали? Поздрави и успехи в интернет науките! Продолжение следует! ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Бай Ганьо
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Han Solo
[Moderator] Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 3207 Местожителство: София |
като му гледам никнейма сигур е бил във ВДВ ![]() _________________ May the Force be with You |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Бай Ганьо
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Fallschirmjaeger
За протокола в никой род войски не съм служил и в този вид на армията нямам и желание. При реална външна заплаха нещата биха се променили, но за момента такава липсва. Това, че трябва да служа като разузнавач в Стрямската бригада в Карлово никак не ме радва. Никога не съм заявявал, че написаното от мен е резултат от многогодишни изследвания и опит. Въоръжените сили винаги са ми били интересни и съм се отнасял с респект към военните, най-малкото защото съм живял в град на военни. Във НВУ нямам намерение да влизам, че след като го завърша няма да има армия, в която да служа. Относно търновците никъде не съм заявявал, че съм търновец, а че съм живял в Търново и въобще не ми пука дали сте ги натупвали или не. Факт е колко често курсанти са шити след нощни изпъления. По въпроса за липсата на яснота никой не е съвсем наясно с нещата, които говори. За справка ти надали знаеш пролетарий какво е. Винаги, когато пиша по тема изхождам от презумцията, че е напълно вероятно тезата ми да не е вярна. Благодаря за поздравите ти и ти пращам моите! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
калло
що с дърляте като в детската градина? ся - единият - офицер с опит, другият интерсуващ се младеж с вероятно леко идилично разбиране за армията. карайте по темата и тва е. Ребята, давайте жить дружно ![]() (кот Леополд) |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Страница 4 от 8 [115 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0739s ][ Queries: 12 (0.0077s) ][ Debug on ] |