В момента е: Съб 21 Апр 2018, 00:18 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Търся симулатори
Модератори: SHMITZA_BG, Stoyan, su27 |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 5 от 8 [113 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
Flanker
![]() Регистриран на: 19 Яну 2004 Мнения: 1793 |
Неzнам дали тука е мястото на въпроса ми Видях в един магаzин симулатор на вертолетите Ми 24 и Ми 8, един диск е и е комбинация с въzможност zа полzване на 2та вертолета. Има ли някой представа zа какво става дума, дали е добър симулатор и т.н.? |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
HB-NIK
![]() Регистриран на: 20 Авг 2004 Мнения: 1151 Местожителство: Варна/Швейцария |
МОже би Nemeth Design за ФС2004, сега имат и КА-26 . Много добре са направени , но много гълтат от ресурсите. _________________ ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Пешко
Гост |
Търся но не намирам Su27 Flanker v2.5 Ако някой може да помогне. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Гост
Гост |
А как ги чакам да направят КА-32.....дано да се сетят че не намирам... ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
xumepoc
![]() Регистриран на: 16 Юни 2004 Мнения: 430 Местожителство: София и Пловдив |
UPS....bad cookies, BAD cookies.... _________________ ![]() EuroScope BETA Tester/Board of Designers ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Гост
Гост |
Търся откъде да си изтегля PEOPLE'S GENERAL !Някой ако знае моля да ми напише |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
NURS
Регистриран на: 30 Яну 2005 Мнения: 124 Местожителство: Стара Загора |
преди около година я играх и много ми харесваше!но диска нещо се прецака и сега немога да си я инсталирам!моля ви ако някой знае откаде да я изтегля...! _________________ Българо-Съветската дружба вечна и нерушима |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Гост
Гост |
Търся ATC Simulator 2 към Flight Simulator 2004. В piratebay няма сийдъри така че ако може да ми дадете от някъде другаде линк. Мерси предварително |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
diecast
![]() Регистриран на: 09 Юни 2006 Мнения: 76 Местожителство: Видин hardcore |
Търся стария Falcon 4.0, не Allied Force. _________________ НЕ на F-16 в Българските Военновъздушни сили! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Han Solo
[Moderator] Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 3207 Местожителство: София |
Аз го имам заедно със всичките му допълнения като free falcon например и F4UT super pack само дето съм в София _________________ May the Force be with You |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
diecast
![]() Регистриран на: 09 Юни 2006 Мнения: 76 Местожителство: Видин hardcore |
Някакви кординати за връзка с тебе; icq или skype ? _________________ НЕ на F-16 в Българските Военновъздушни сили! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
SHIKO
Търся някаква игра или симулатор със ЗРК или нещо подобно! Ако може някой нека да предложи такава! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Flogger
Търся симулатор на цепелини. Преди време имаше нещо подобно, но му забравих името. Мерси преварително! _________________ ![]() ![]() = 2-ра Изтребителна Авиационна Ескадрила = |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
WhiteWolf
![]() Регистриран на: 17 Сеп 2006 Мнения: 655 Местожителство: Провадия |
А някой може ли да даде линк за Flanker 1.0 или 2.0 моля! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
F14Tomcat
![]() Регистриран на: 30 Юли 2006 Мнения: 178 Местожителство: София |
Първо Здравейте ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Едит: Вече намерих и двата симулатора ![]() _________________ ![]() ..Push It To The Limit....Open Up The Limit... Reach The Top, but still you got to learn ! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 5 от 8 [113 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.3171s ][ Queries: 12 (0.0045s) ][ Debug on ] |