|
В момента е: Сря 27 Яну 2021, 00:23 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Авиобаза Добрич-Толбухин (26 РАП)
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 13 от 15 [212 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 11, 12, 13, 14, 15 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
su - 22
А някога какъв живот кипеше там. Ти питаш за охрана снимките говорят достатъчно........ |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
russia
като гледам пак е добре за 100 млн.лв. ще я вдигнем на крака ![]() _________________ Arbeit macht Frei |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
R@do
![]() Регистриран на: 30 Ное 2008 Мнения: 104 |
Догади ми се от видяното... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
marijan
![]() Регистриран на: 20 Сеп 2008 Мнения: 135 |
Откога са тези снимки? Фанарът и колесника просто така се таркалят там неоткраднати? Защото ако това е задния фанар на спарка Су-22, в Крумовския музей на борд 206 той липсва. Та някой да го прибере за там! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
plamco
Видяното е истина! Фанара си е там.. колесника и той... и какво ли още няма из храстите... страх ме е да го пребера, защото мен ако ме хванат.. за разлика от братята.. ще ме приберат на топло. Снимките са от 7.03.2011г. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
vabene
![]() Регистриран на: 01 Май 2009 Мнения: 174 Местожителство: БЪЛГАРИЯ |
Разбирам те напълно!Поне за фанара наистина ще е добре да го има в музея в Крумово!Ако бях наблизо щях да го взема-ЧЕСТНО вече не ми пука за това, кой какво ще каже, друг е въпроса, че знам как да се измъкна в такъв случай!И без това цялата ни страна е разграден двор!Само ще ти подскажа една идея ![]() ![]() П.П. UUUPS ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42507 |
От архива на в."ВВС" ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
Още малко за горния и за други спомени: Павлин Петров
|
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
Относно тази снимка: ![]() Във Фейсбук ген.Спасов написа следното:
|
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Vassil Nikolov
Здравейте, Роднина съм на загинал български летец на 21 юни 1977 г. в Толбухин с МиГ-21М. Доскоро живеех само с мъката, която толкова години не ме напусна, но ... един списък публикуван в интернет ме натъжи много. Желая да ми помогнете да се добера до материали свързани с инцидента и да променя думите в този списък. Летеца е Рангел Василев Николов род. 1945 г. и мисля, че е паднал с борд 101. Благодаря прдварително на всички! ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
torta
![]() Регистриран на: 27 Окт 2007 Мнения: 481 |
Доколктоо помня в темата за Миг-21 някой от съфорумците, беше написал доста дълъг списък с аварии и катастрофи на Миг-21 от както е в България. Аз лично не знам дали е записано там. Тук доколкото знам има запознати с авариите и катастрофите или пък хора които са служили там. _________________ ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
Г-н Николов, писах ви на имела, ще ви отговоря и тук: Това, което знам за пилота Рангел Николов е следното: На 21 юни 1977 г. пилота Рангел Николов излита от Граф Игнатиево. Изпълнява нощно прелитане до летище Толбухин-Добрич. Поради лошо yправление се насочва с обратен старт. След светване на прожекторите, летеца е "заслепен", загубва управление, и "пада" на летището със самолет МиГ-21 и загива. Ако вие имате повече информация, ще поправим тази която имаме, за да няма неточности. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Vassil Nikolov
Благодаря ви! Това което научих от документите в архива ще публикувам след задълбочено проучване. Немога да си позволя грешки или неточности. Лошо управление ние които не сме летяли, разбираме че пилота е управлявал лошо самолета, а не че е воден лошо от надземния контрол. На друго място пише - при лошо кацане! С Рангел преминаха най-красивите дни от живота ми. Той ме учеше как да милвам самолета, което беше най-важното за него в краткия му живот. Такъв човек не е възможно да управлява "лошо" ... ... или поне немога да повярвам, че е така! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
Прекрасен кадър, намерен от 2С7: (кликнете за зуум върху снимката) ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
От една година събирам кадрите от авиобаза Добрич, качени от хората, които членуват в групата във ФБ. Най-накрая намерих време да ги кача - 51 кадъра. Някои от снимките са уникални, за пръв път виждам някой МиГ-21 с тези бордни номера. ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 13 от 15 [212 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 11, 12, 13, 14, 15 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0991s ][ Queries: 12 (0.0108s) ][ Debug on ] |