|
В момента е: Пет 22 Яну 2021, 06:04 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Димитър Списаревски!
Модератори: Penio |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 19 [285 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 17, 18, 19 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Павлин
Гост |
За пръв път влизам в този форум. Приятел съм на авиацията и заклет родолюбец. Ровейки се в Нет-а попаднах случайно на това http://www.litclub.com/library/nbpr/kazarov/tainiat.html Възмутен съм! Моля всички авиофенове БЪЛГАРИ публично да заклеймят тази подигравка с паметта на българската икона Димитър Списаревски и нейния автор - някой си Кацаров! Лично съм му изпратил писмо на публикувания от него адрес! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
reaper
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 1802 Местожителство: Sofia |
Нормално е човек да се възмути, ама не трябва да се обръща внимание на подобни глупости. Нищо чудно по канал софия2001 да се свържат директно по телевизията с духа на Списаревски да питат как е било при тарана... Виж по възмутително е паметта на национални герои да се използва за комерсиални цели. По едно популярно предаване наскоро ни в клин ни в ръкав но с потресаващ патос ни уведомиха за "новината" за българските живи торпили. Това би било наистина хубаво ако между другото не ни направиха реклама на новоизлизащ музикален албум. Така че хора, ако сте патриоти купете си новия компакдиск... От друга страна в тази държава никой вече не работи за чест и слава. _________________ These are unsophisticated men. They only respond to fear and the draw of lucre.We elicit this by using iconographic symbols and psychological intimidation. The way we look together presents a uniform image of strength and organization.Don't say anything. Look mean. No smiling. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
King_Rat
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 3183 Местожителство: Пазарджик |
Нищо не съм получил!!! ![]() ![]() _________________ mostly harmless ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Thunderchief
E това е рядко безобразие - и е пълно с потресаващи неточности, не само за Списаревски. Този човек единствено е чувал че има Асуански язовир. Това беше единственото верно нещо, което прочетох. Ако не беше подигравка с Димитър Списаревски цялата писаница щеше да е глуповат опит за влизане в рубриката за чукчите. Майната му, жалкото е че такива писачи има доста. _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
hotblooded
Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 109 Местожителство: гр.Бургас |
Aко имаше тема за попържни щях хубаво да наредя този негодник , и майка му щях да спомена по 5-6 пъти във всяко изречение! Щях да му дам един педал на газта и едно катапултиране от Ме-109 и нека ми отговори как след като забелязва група Б-17 и сваля един от тях , после се забива в Б-24 и какви англииски изтребители е имало там! СЪД ЗА ТАКИВА НЕГОДНИЦИ!!! И ПО ВЪЗМОЖНОСТ ДА УВИСВАТ ПО СТЪЛБОВЕТЕ! А ТОЗИ СПЕЦИАЛНО ДА БЪДЕ ОБЕСЕН НА НЯКОИ СТЪЛБ НА "КАПИТАН ДИМИТЪР СПИСАРЕВСКИ" < НЕГОВАТА........ |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Thunderchief
....РОДИТЕЛКА и ВСИЧКИ РОДНИНИ ПО ЖЕНСКА ЛИНИЯ _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Елемаг
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 27540 Местожителство: София |
![]() ![]() ![]() Такива като този Кацаров (не нашия ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
onufrii
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 13226 Местожителство: вилает Боляристан |
Тоя дето го е писал е поредния слабоумен профан-журналистин, дето си пъха човката където не разбира. Лошото е, че тоя път прекалява повече от допустимото ![]() ![]() _________________ Отказах се да ставам космонавт - вече видях земята през предното стъкло! Si vis pacem, para bellum - 26030 Прайм червени шишета на бели! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
German
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 2680 Местожителство: Шуменщайн |
Н-дааа! Навремето, когато нямаше Интернет, другарите журналисти публикуваха подобни бълвочи във вестниците(те и сега не са се спряли де). Спомням си(даже съм си я изрязал) статия за боевете от 1912 г. над Одрин подкрепена със снимка на... Стоян Стоянов, гледащ кротко от кабината на своя "шмит" към... турските двуплощници в небето, едва ли не! ![]() _________________ Сред полето цъфти малко цветенце и то се казва: Ерика. Рояк от хиляди пчелички кръжи около Ерика, защото нейното сърце е изпълнено със сладост, а от пъстрото ѝ одеяние струи нежен аромат. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
onufrii
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 13226 Местожителство: вилает Боляристан |
Абе тва си беше като официална извадка от представителния сайт на вестник Шок. Гнусно! _________________ Отказах се да ставам космонавт - вече видях земята през предното стъкло! Si vis pacem, para bellum - 26030 Прайм червени шишета на бели! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
eagle1
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 1696 Местожителство: Габрово |
![]() ![]() _________________ ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Гост
Гост |
awe pawlin poznavam edin s takava familiq.ot plovdiv li si |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Fighterland
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 1246 Местожителство: София |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ На десет мили от Монтана, в посока Дунавския бряг |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Merlin
![]() Регистриран на: 11 Фев 2004 Мнения: 109 Местожителство: Пловдив |
Тук, с риск да ме заклеймите, ще напиша едно еретично мнение. За мен Списаревски не е герой. От кога самоубийството е героизъм. А по-важно с това си действие той е лишил авиацията ни от един самолет и един подготвен пилот, и така е елеминирал възможността в бъдеще да впюва и да съдейства за предотвратяване на бомбардидовките над софия. Това спокойно може да бъде написано като победа на американската авиация. _________________ Open your mind, but not so much, that your brain falls out |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
борден
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 2881 Местожителство: София |
Не съм съгласен! Чувствата ми настрана. Фактите - такива, каквито са според мен? Един месершмит е нищожна част от българската авиация (дори в тежки моменти като онзи). Освен това стойността на месер-а (в абсолютни единици) е много по-малка, отколкото на един бомбър. В относителни единици е малко по-сложно, но загубата на самолета винаги може да се пренебрегне. Загубата на един подготвен пилот - това наистина е сериозен удар. И то такъв волеви човек като Списаревски... ![]() От друга страна обаче - психологическото въздействие! Едно на ръка - американците с много по-голяма неохота биха идвали да "цивилизоват" България. Щото те са си пъзльовци, и винаги са били такива. Една такава постъпка на саможертва ги стресира много! Второ - примера, който дава на останалите български летци. Със сигурност тази постъпка им вдъхва увереност, кураж, смелост, още по-голямо чувство за мъст! Между самоубийство и саможертва разликата е като между небето и земята. Ама нали дойдоха времена на демокрация и родолюбство... та много хора се възпитаха в дух на пълен нихилизъм... |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Страница 1 от 19 [285 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 17, 18, 19 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0707s ][ Queries: 12 (0.0074s) ][ Debug on ] |