|
В момента е: Съб 23 Яну 2021, 02:31 Часовете са според зоната UTC + 2 |
БЪЛГАРИЯ В СНИМКИ
Модератори: конструктор |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 20 от 22 [324 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 18, 19, 20, 21, 22 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42507 |
Хубави снимки. Хареса ми и черното ти магаре. ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Принц Ойген
![]() Регистриран на: 12 Яну 2005 Мнения: 2124 Местожителство: София |
Хммм, че подобни гробове с толкова стари каменни кръстове, че и да е имало нещо изсечено по тях, отдавна вече е заличеното от времето, има и край с. Беляново на брега на Янтра ![]() Снимката съм правил през 2004 г. или 2005 г. А за тамплиерската история около Нисово се сетих, че съм чел съобщение в русенския в. Утро. Явно дори съм се впечатлил, защото съм си запазил текста:
Защо ли обаче днес тази история ми звучи по-скоро като кьорфишек на палячовците с бутафорните ритуали от т.нар. "български приорат на Ордена на тамплиерите"? ![]() _________________ ![]() I won´t be the one left behind You can´t be king of the world If you´re slave to the grind |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Бай Ганьо
![]() Регистриран на: 17 Фев 2005 Мнения: 4475 |
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
vh1
![]() Регистриран на: 06 Авг 2009 Мнения: 1805 Местожителство: Русе |
Много ми е мъчно за "него"...приспахме я (женска беше) защото от рак на млечните жлези няма спасение, та дори и след три операции (няма да кажа какво ми струваха...като пари... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
vh1
Още нещо във връзка с "тамплиерското гробище"...стар материал, но друг не намерих... http://www.arenamedia.net/video.php?vid=21 _________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
vh1
Малко снимки от Русе в големия сняг днес, 07.02.2010. - 10:30 ч. ![]() ![]() ![]() _________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
vh1
Снегът в Русе ни натисна много. Днес не е за излизане. Снимам от прозореца. Като затворник съм... ![]() ![]() _________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Принц Ойген
![]() Регистриран на: 12 Яну 2005 Мнения: 2124 Местожителство: София |
Независимо дали е тамплиерско гробище или не, мястото си заслужава да се види. Кръстовете изглеждат много впечатляващо. _________________ ![]() I won´t be the one left behind You can´t be king of the world If you´re slave to the grind |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
vh1
Абсолютно! Мисля, че миналата година правиха някакви разкопки и трябва да разпитам какво са установили. Когато имам достатъчна и сигурна информация, ще съобщя. Иначе е препоръчително да се посети това място, защото е прекрасна природата. Хората от селото са доста дружелюбни и ще бъдат много добри гидове. От опит го знам. Мисля, че дори има и къде да се пренощува. Мога да проверя и да "докладвам".... ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
Якооооо. http://myvarna.blogspot.com/search/label/%D0%97%D0%B8%D0%BC%D0%BD%D0%B0%20%D0%92%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T-72
[Admin] ![]() Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10067 Местожителство: Burgas |
таз снимка я пуснах и на друго място ,но и тук си заслужава: ![]() Стара Планина,НП "Централен Балкан" _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
Поздрав за всички съфоумци - честита пролет! Щъркелчета |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
Село Белчин - храм "Св.Петка" |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
Една снимка от мои приятели от Брисбейн, Австралия отпреди 7 дни. Великден е! Супер е, че дори толкова далеч си спазват традициите. ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T-72
[Admin] ![]() Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10067 Местожителство: Burgas |
![]() Град Тервел, входа на Парка _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 20 от 22 [324 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 18, 19, 20, 21, 22 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0813s ][ Queries: 12 (0.0096s) ][ Debug on ] |