|
В момента е: Съб 23 Яну 2021, 09:01 Часовете са според зоната UTC + 2 |
НАКАЗАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ!
Модератори: teleman |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 2 от 9 [130 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, ..., 7, 8, 9 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42507 |
Потребителят Т-72 и Т-72М са баннати от форума за неопределено време - един и същ човек. За пореден път Николай не може да се научи на ред и дисциплина и влиза в постоянни спорове и заяждания с администратора и новите потребители. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
Потребителят Zvezdichko е баннат за 6 месечен период. Причина - обида на друг съфорумец:
|
||||
|
|||||
![]() |
|||||
popay_the_sailor
[Admin] ![]() Регистриран на: 06 Яну 2004 Мнения: 10243 Местожителство: Варна |
След като многократно потребителят pgp000 беше предупреждаван да не обижда останалите юзъри, Петко не си взе бележка, и не предприе никакви мерки да осмисли своето поведение! Поради многобройните му "изяви" той е премахнат завинаги от форума. Да се готвят ss waffen, kolegata и другите, те си знаят кои! _________________ Rolling, turning, diving Rolling, turning, diving, going in again Run, live to fly, fly to live, do or die Run, live to fly, fly to live, Aces high. -------------------------------------------- Есть ложь, наглая ложь и советская историография |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T-72
[Admin] ![]() Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10067 Местожителство: Burgas |
За една седмица на колегата antibiotic му е наложен БАН. Причината е провокативно и дразнещо отношение към останалите участници във форума! След седмица ще му се възстановят правата! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T-72
[Admin] ![]() Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10067 Местожителство: Burgas |
Към колегата antibiotic .Срока за БАН-а изтече , обаче имаме малък технически проблем със свалянето на наказанието( работим по въпроса)! Молбата ми е към колегата да се регистрира с друг НИК докато разрешим проблема! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
Мисля че успях да го върна. Нека пробва със старото си име. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
Потребителят Gremlin е баннат за срок от 3 месеца. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Flankerivo
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Апр 2005 Мнения: 11124 Местожителство: София |
На 10.02.2016 г. ще изтече наказанието на колегата sluchaen. В синхрон с нетипично топлото за сезона време се наблюдава и рязко предпролетно обостряне на поведението на някои форумни потребители. Няма да се търпят никакви изстъпления. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Super Flanker
[Admin] ![]() Регистриран на: 21 Дек 2004 Мнения: 6342 |
Кофти работа, защото човекът никак не е случаен, и може много да допринесе в специализираните теми. Но не знам защо се държи така напоследък. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T-72
На колегата RIZAR е наложен бан за 3 дена. Причината неуважително отношение и обида към един от модераторите. Колега нищо лично, трябва малко да намалим емоциите и да се въздържаме от лични нападки! Поздрави! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T-72
На koлегите UNIOR и Gremlin са махнати Бановете ! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T-72
По решение на Админите на Sluchaen са му върнати правата! Предупреждението е за напред да спазва добрите обноски и уважение към колегите! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T-72
Свален е Бана на Рицаря. Един ден стига. Друже забележи кой е първия бан на тази страница? Поздрави! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T-72
Kakто бях писал по-рано при публикуване на новини от Блиц : "Пак припомням на неуморните че каквито и да е "новини" от БЛИЦ или подобни жълти сайтове няма да се допускат.Ако някой търси конфронтация е сбъркал мястото.Имам по-принцип голямо търпение , но всичко си има граници.Дали е модератор , администратор за мен няма значение! В този форум съм от неговото създаване и докато аз съм администратор такова пожълтяване няма да допусна.Flankerivo е на същото мнение .При следващо споделяне на "информация" от Блиц - потребителят ще получи Бан. Ясно е че ако е администратор той ще си го махне лесно. Обаче това ще означава че моите "администраторски" задължения тук са безмислени и ще помоля най-учтиво да бъда изтрит от форума. " http://airgroup2000.com/forum/viewtopic.php?p=6076430#6076430 и http://airgroup2000.com/forum/viewtopic.php?t=228432&start=4020 форумецът и администратор Dimitar Stavrev е баннат за една седмица! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T-72
Принципен човек съм и си държа на думата,нееднократно бях предупредил за постване от Блиц.Съответно си изпълних обещанието и баннах Димитър Ставрев които продължи да не изпълнява молбата на Администраторите.Бях написал че ако той е администратор и си махне Бана -Аз ще помоля собственика на форума Преслав да прекъсне моите администраторски права и да заличи профилът ми от форума.И това обещание ще изпълня!Пожелавам на всички здраве и успехи! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 2 от 9 [130 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, ..., 7, 8, 9 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.1042s ][ Queries: 12 (0.0074s) ][ Debug on ] |