|
В момента е: Вто 19 Яну 2021, 13:29 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Снимки
Модератори: Penio |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 3 от 94 [1398 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, ..., 92, 93, 94 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
MaKoM
![]() Регистриран на: 05 Яну 2004 Мнения: 553 Местожителство: R.Macedonia |
Ju -287 ![]() _________________ www.avijacija.com.mk/forum |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
MaKoM
![]() Регистриран на: 05 Яну 2004 Мнения: 553 Местожителство: R.Macedonia |
He-111 Z ![]() ![]() _________________ www.avijacija.com.mk/forum |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Thunderchief
Цвилинга ми прилича на някой дракон от приказките. От друга страна това не е по-малко грозно. ![]() _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Focke Wulf
![]() Регистриран на: 11 Фев 2004 Мнения: 60 Местожителство: Монтана |
Eto i edno proizvedenie na izkustvoto. ![]() _________________ И пак в пеперудите очите ми се взират на полета им цветен да се насладят унасям се в простора и тайничко си мисля защо сам се родила свободна без крила?! Мариета Петрова |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
German
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 2680 Местожителство: Шуменщайн |
Всичкото му хубаво Focke Wulf, обаче нещо не се връзва мотото в подписа, което си си сложил с тези "чудесии", за които ратуваш! ![]() ![]() _________________ Сред полето цъфти малко цветенце и то се казва: Ерика. Рояк от хиляди пчелички кръжи около Ерика, защото нейното сърце е изпълнено със сладост, а от пъстрото ѝ одеяние струи нежен аромат. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Focke Wulf
![]() Регистриран на: 11 Фев 2004 Мнения: 60 Местожителство: Монтана |
Sega 4eta edna knijka na Pokri6kin i mi se stori 4e formulkata mu e hubawa ,a i dokolkoto logikata mi podskazwa tazi formula e za iztrebiteli.Sumniawam se "pe6kite" da sa ia prilagali. ![]() _________________ И пак в пеперудите очите ми се взират на полета им цветен да се насладят унасям се в простора и тайничко си мисля защо сам се родила свободна без крила?! Мариета Петрова |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Thunderchief
![]() _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
eagle1
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 1696 Местожителство: Габрово |
![]() _________________ ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Thunderchief
На пилота на Мустанга - кап. Калрънс "Бъд" Андерсън/357 FG/ се приписва следната фраза - когато водещия го повикал по радиото, Андерсън отговорил - "Не мога да приказвам трябва да стрелям" _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
eagle1
![]() ![]() ![]() _________________ ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Thunderchief
Р-51С на 357 FG/8 американска въздушна армия ако не се лъжа/ са си летели така. Виж британците какво са правили с конструкцията не знам, знам само че са махали картечниците и са слагали 20 мм оръдия/на Мустанг I/ _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
eagle1
Знам само че една от основните критики към Мустанга е била относително лошата видимост от кабината на първите серии. Като основна причина за това се изтъква обилното количество не особено тънки рамки по остъклението. Тогава започват поставянето на тази приличаща на балон подвижна част. Това остъкление обаче се прави на място на острова, от британска фирма и не само на мустангите. Затова и бях изненадан че самолет с американски опознавателни знаци има такава кабина... _________________ ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
HORNISE
![]() Регистриран на: 05 Яну 2004 Мнения: 855 Местожителство: София |
DELETED! _________________ I take pictures, Photographic pictures... http://airliners... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
eagle1
Mи то никога не е късно човек да научи нещо ново ![]() ![]() ![]() _________________ ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
HORNISE
![]() Регистриран на: 05 Яну 2004 Мнения: 855 Местожителство: София |
DELETED! _________________ I take pictures, Photographic pictures... http://airliners... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 3 от 94 [1398 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, ..., 92, 93, 94 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0762s ][ Queries: 12 (0.0090s) ][ Debug on ] |