|
|||||||||||||
|
В момента е: Пон 17 Ное 2025, 21:22 Часовете са според зоната UTC + 3 (DST in action) |
|
Търся снимка на самолет на Air Via във въздуха
|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Страница 1 от 1 [8 Мнения] |
| Автор | Съобщение | ||||
|---|---|---|---|---|---|
|
assensy
Трябва да е Боинг, т.е. да не е ТУ. Трябва ми за етикет за вино. На нимката която са дали, края дясното крило е извън кадър - уинглета не се вижда. |
||||
|
|||||
pilot013
![]() Регистриран на: 01 Фев 2005 Мнения: 1079 Местожителство: Aarhus, Denmark |
Няма как да е Боинг, защото самолети от този авиопроизводител в Ер Виа няма. По-скоро нещо от Ербъс да ти свърши работа?! _________________ Flying soul! |
||||
|
|||||
|
assensy
Да. Грешката е моя. Винаря ми говореше за Боинг и чак сега се сетих да погледна на сайта им какви са самолетите. |
||||
|
|||||
|
kazey
Регистриран на: 05 Яну 2006 Мнения: 249 Местожителство: Bulgaria, за съжаление |
http://www.airliners.net/search/photo.search?aircraft_genericsearch=Airbus+A320&airlinesearch=VIA+-+Air+VIA+Bulgarian+Airways&countrysearch=&specialsearch=&daterange=&keywords=&range=&sort_order=&page_limit=15&thumbnails=&calccount=1262384&truecount=false&engine_version=6.0 _________________
... 80 knots ... V1 ... Rotate ... V2 ... Gear - up ... Flaps - up ... Иван Казмин, гр. Бургас |
||||
|
|||||
|
slice
не знам за какво ти е, но държа да отбележа, че посочените в предния пост снимки са със запазени авторски права _________________ ![]() |
||||
|
|||||
|
Zuki
явно цвета на опашката е в тон с напитката |
||||
|
|||||
|
assensy
Оправих се. Дадоха ми снимка без авторски права. Но май излязоха несериозници. Направих им 4 варианта. Харесаха си един. Дооточнихме някои неща. Дадох им го на jpeg с ниска резолюция и се покриха. Имам чувството, че ще търсят някъде другаде да им се напечатат. Ако ползват картинката, която съм им записал на флашките, ще стане един груб, назъбен и замъглен етикет. Ако някой от тях чете това мнение, да знае, че не се прави така. Ще мине един път номера. Може и втори път с друга фирма. Но на третия или няма да им обърнат внимание или ще им кажат първо капарото! Винаря (Винарска изба Варна, село Приселци) ако ми влезе пак в офиса, ще му покажа вратата още преди да съм му казал "Здравей". |
||||
|
|||||
| Страница 1 от 1 [8 Мнения] |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
| [ Time: 0.0887s ][ Queries: 15 (0.0052s) ][ Debug on ] |