|
В момента е: Чет 10 Юли 2025, 17:06 Часовете са според зоната UTC + 3 (DST in action) |
Уникални снимки от архива на "Криле"
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 49 от 84 [1252 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 47, 48, 49, 50, 51, ..., 82, 83, 84 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
Ginev
![]() Регистриран на: 15 Май 2007 Мнения: 1337 |
Много ценни кадри!Браво! А ето тази е ...! А вътре не е ли генерал Михо Михов? ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42741 |
Да ги пусна пак, че останаха на другата страница. Ами имам още 102 на Михов в МиГ-29, трябва да видя бордния номер.
|
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
Да питам, когато са летели Ми-24 на Сарафово все още са били базирани в базата в Стара Загора или? |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Чукча
![]() Регистриран на: 13 Яну 2010 Мнения: 478 |
ДА ! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
fixxxer
![]() Регистриран на: 14 Яну 2006 Мнения: 476 |
То 95 не беше закрита още нито 1 база. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
M-4
![]() Регистриран на: 02 Юни 2006 Мнения: 516 |
Както винаги - страхотни и безценни кадри! ![]() ![]() _________________ ...ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ВЪРВИШ НАПРЕД!!! -> ... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Байко
![]() Регистриран на: 14 Дек 2006 Мнения: 517 |
Е, едва ли точно генерал Михов ще забрави да си изключи фара след кацането ![]() _________________ ... И днес, когато бурята бушува над дългата и пуста полоса, тя пее песента на Вевесаря със вятъра отишъл на война. ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
King_Rat
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 3183 Местожителство: Пазарджик |
Михов е. Той летя на 24ти, 20ти беше резервен. Освен това си влачи и парашута. ![]() _________________ mostly harmless ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
Су-27 на авиошоуто в Сарафово Двойка МиГ-29 в небето. МиГ-23 в българското небе. Тройка Л-39 на авиошоуто в Крумово. Свилен Иванов на "Злин", преди години. Този май почина след 1-2 години, но не помня - май бе при авиокатастрофа? Сръбски летец на шоуто през 1997 г. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
King_Rat
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 3183 Местожителство: Пазарджик |
Генерал Любиша Величкович, командваш на ПВО и ВВС на Сърбия по време на войната през 1999. Чел съм, че е убит по време на атака на команден пункт на ПВО. _________________ mostly harmless ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Байко
![]() Регистриран на: 14 Дек 2006 Мнения: 517 |
Е за парашута може! Нали знаеш, че на чуждо летище и особено по време на авиошоу няма парашутисти в края на полосата, които да обират парашутите. За това парашута се освобождава чак на стоянката. И сега процедурата е същата. А иначе фарът може нарочно да свети, за да радва окото на публиката, пък и най вероятно по това време все още е имало достатъчно резервни ![]() _________________ ... И днес, когато бурята бушува над дългата и пуста полоса, тя пее песента на Вевесаря със вятъра отишъл на война. ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
борден
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 2881 Местожителство: София |
Май точно по това време яко сме били закъсали за фарове. В тогавашния "Вестник ВВС" пишеше, че руска фирма ни ги е продавала по 4000 долара единия (реална себестойност - сигурно 40). Но на авиошоуто си е позволено да посветиш (и за подобряване на орнитологическата обстановка). |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
TreX
От първоизточник знам че Михов не е бил в таблицата за летене на шоуто (не е имал и "предварителна подготовка"). Ръководителят на полетите (от военните) не му разрешавал да излита. Докато е запускал е имало караници в ефир. Генералът в крайна сметка е скръцнал със заъби и литна Заради едно показухи в стила "ВИЖТЕ МЕ АЗ СЪМ"... Ами ако беше буторясал самолета и недай си боже загине... тогава щяха да падат глави да падат.... _________________ Каквато държавата, такава ни и армията... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
Тази я намалете на 50% МиГ-21, борд 44 Добър кадър на МиГ-17. Не съм убеден, че е: МиГ-19 Двойка МиГ-19 МиГ-17, борд 021 Български летци |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
su - 22
борд 11 е Миг 19 между двата двигателя има характерна преграда |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 49 от 84 [1252 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 47, 48, 49, 50, 51, ..., 82, 83, 84 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.1474s ][ Queries: 15 (0.0342s) ][ Debug on ] |