|
В момента е: Сря 12 Фев 2025, 01:12 Часовете са според зоната UTC + 3 (DST in action) |
ПОКАНА ЗА ПРЕДСТАВЯНЕТО НА КНИГАТА НА АРМ.ГЕН. МУТАФЧИЕВ
Модератори: Super Flanker |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 1 [8 Мнения] |
Автор | Съобщение | ||
---|---|---|---|
Бай Ганьо
![]() Регистриран на: 17 Фев 2005 Мнения: 4475 |
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Бай Ганьо
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() Последната промяна е направена от Бай Ганьо на Пет 26 Ное 2010, 15:43; мнението е било променяно общо 1 път |
||
|
|||
![]() |
|||
Dimitar Stavrev
[Admin] Регистриран на: 08 Ное 2007 Мнения: 12545 Местожителство: София |
Генерал Мутафчиев навърши 70 години на 17 ноември 2010 г. Генерал Мутафчиев посреща гости С министъра на отбраната Аню Ангелов С бившия шеф на ГЩ генерал Тотомиров Почти 2 часа генерала даваше автографи Президента Желев, министър Ангелов, началникът на отбраната генерал Симеонов бяха част от над 150-те гости за примиерата на книгата [ генерал Стойков и комодор Гагашев Връчването на "Св. Георги Победоносец" |
||
|
|||
![]() |
|||
Dimitar Stavrev
[Admin] Регистриран на: 08 Ное 2007 Мнения: 12545 Местожителство: София |
Генерал Симеонов връчи офицерски кортик на генерал Мутафчиев Част от официалните гости Издателят на книгата Теодор Одрински и отговорния редактор на сп. " Клуб ОРЪЖИЕ" Ивайло Пашов |
||
|
|||
![]() |
|||
Бай Ганьо
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Бай Ганьо
||
|
|||
![]() |
|||
Pashov
И, разбира се, заявки за книгата могат да бъдат направени чрез редакционния e-mail : office@arms-magazine.net или мобилен телефон 0878 609 997 На същите може да контактувате постоянно и с екипа на сп. "Клуб Оръжие"! |
||
|
|||
![]() |
|||
T55
![]() Регистриран на: 22 Дек 2006 Мнения: 1793 |
Книгата се е оформила като един много правдив и точен извор за историята на БНА и БА и изобщо за цялата епоха от началото на 50-тте години до днес, а ген.Мутафчиев е истински български военен! Прочитането си струва на всяка цена! |
||
|
|||
![]() |
|||
Страница 1 от 1 [8 Мнения] |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0951s ][ Queries: 16 (0.0085s) ][ Debug on ] |