|
В момента е: Чет 10 Юли 2025, 11:23 Часовете са според зоната UTC + 3 (DST in action) |
Снимки от Щит'82 - Photos of Shield-82
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 8 от 14 [201 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
Mig-28
![]() Регистриран на: 17 Апр 2009 Мнения: 1216 Местожителство: Pld |
Не, че нещо ама сайта на пан има много дървен външен вид ( не знам как му се казва на "програмески" език ) При положение, че имате толкова интересни авиационни кадри направете един по модерен облик на сайта вкарайте във фокус снимките от близкото минало на БНА и ВВС които имате - това ви е най големия коз. И го казвам с добри чувства, направете го нещо като lost Bulgaria, ама по на военна тематика Все пак кой у нас го интересува Катар и Индонезия какви самолети и пушки са закупили .. ми никои Изградете си имидж с архивни и наистина интересни кадри пък тогава публикувайте "новини" тип кои самолет спечели бразилския конкурс за енти път ![]() Казвам го без да се заяждам ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
M-4
![]() Регистриран на: 02 Юни 2006 Мнения: 516 |
Ми-2. _________________ ...ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ВЪРВИШ НАПРЕД!!! -> ... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42741 |
Привет МиГ-28! Познаваме се лично. ![]() Много скоро сайтът ще има нов дизайн - обмисляме го от 1 година вече. Малко е трудно - да смесим ретрото със съвременното и май-май ще има 2 секции в пан.бг - ще се опитаме да отделим едното от другото. Идеята е наистина ретро частта да стане като Лостбългария, но все пак да не ги копираме 1 към 1. Макар, че идеята за показване на ретро снимки от България тръгна първо тук - от този форум в началото на 2006 г.(може да се видят от кога датират снимките на стари български кораби, стари бг самолети, на стари български градове и т.н.) След това се появиха сайтове като "Стара Варна", "Ретро България", "Русе - онлайн - стари снимки" и накрая "Лост България". Сега пак някой ще ми скочи да ме опровергава. ![]() Но за новините относно Малайзия, Индонезия, Катар и т.н. - не си прав. Всяка новина, както и всяка снимка си има брояч и се вижда от колко хора са я видели. Като гледам новините понякога се гледат повече от снимките. Обикновено от 100 до 200, ако е по-интересна снимката и до 300 човека я гледат. Новините пък винаги от 100 нагоре, а ако е супер важна - стига и до 1000. Така че се мисли по нов дизайн, но е трудно, но и почти готово. Все пак има фенове само на старите снимки, има и фенове на военните новини. Преди 2 месеца правих анкета във Фейсбук - доста хора казаха, че влизат в сайта най-вече заради елементарния си вид и заявиха, че ако го усложним, повече няма да го посещават. И все пак с този си вид за 1 година и половина от 100 човека за ден в началото достигнахме 1300-1800 в момента. Благодаря на всички, за което. Така че проектът е направен по начин достъпен за хората. Но до лятото ще го видим в действие. И както заявих по-горе - ще се опитаме да има Ретросекция със снимки и съвременна секция с новини. Извинявам се за многословието, ако искаш пиши тук, нищо че темата е друга, а после ще преместя нещата в друга тема. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
И понеже снимките останаха на старата страница, да ги пусна пак, че да ги виждат хората:
|
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Елемаг
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 27555 Местожителство: София |
Ми-8, Ми-2 _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
dantchod
Малко по-назад в темата имаше въпрос да не би случайно Су-15 да са шетали насам по време на щита... Да, със сигурност. Били са на Графа и са оставили 15-ина ракети от големият калибър наследство А ко не мелъже паметта са Р-98 Р/Т - такива има изложени на южният портал на "Графа" и в МА-П. Били са един полк Су-15 ТМ и ТУ... За повече инфо ще чакам някой от вас, а дай боже и снимчица... Може и да са шетали но със сигурност не на Графа.Летището беше резервно за учението и на него не кацна и муха.М-у 80 и 82г са идвали веднъж Су-15 на Графа,но бях в полагаема и си изядох т......е.За спомен оставиха само един ,,издухан,, от струята капак на ГСМ-ската шахта на старта. ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Alexxx
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 783 |
А ракетите от какво са тогава? Виждат се от пътя.... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
борден
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 2881 Местожителство: София |
Ракетите са от съветска комендатура. По ученията никой не идва за да си остави ракетите... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Марко Марков
![]() Регистриран на: 02 Юни 2006 Мнения: 2200 |
За ракетите е вярно. Всичко е било употребено. Доста техника остана след учението в България. _________________ Родените да пълзят, не могат да летят! ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
Още една серия. Дали са български? Танковете в атака Забранено за външни лица! Десант по време на учението ЩИТ 82 - Руски кораб приближава към българския бряг Борден номер 376 Руски кораб-участник в ЩИТ 82 Борден номер 383 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Бай Ганьо
![]() Регистриран на: 17 Фев 2005 Мнения: 4475 |
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
German
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 2680 Местожителство: Шуменщайн |
Е, кво им е чак толкова страхотното на тия снимки? Навремето ми бяха дошли байгън - накъдето и да се обърнеш - изобилстваше с плакати и стенвестници с такива. Виж, а снимка даже на кьорав Bf 109 се намираше с усилията полагаеми за търсене на цяло едно имане! _________________ Сред полето цъфти малко цветенце и то се казва: Ерика. Рояк от хиляди пчелички кръжи около Ерика, защото нейното сърце е изпълнено със сладост, а от пъстрото ѝ одеяние струи нежен аромат. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
Германе, за мен всички стари, архивни кадри на каквато и да е техника от БА са си страхотни. Отделно, че за да се сдобия с тях си плащам по 50 лв. за всеки диск. А и, който има снимки да споделя. Аз съм споделил доста, хвърлил съм бая лично време, за да ги събера, и още повече лично време, за да ги сложа. Целта, както виждаш не е комерсиална, а съвсем друга - да се вкарат моменти от българската военна история във виртуалното пространство. Аз съм се заел с тая мисия, но не виждам да имам последователи... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
топчията
![]() Регистриран на: 01 Юни 2010 Мнения: 214 Местожителство: единна България |
![]() добро дело ...... поздравления .......каквото и да приказват не по-вече от 1% са ги виждали ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T55
![]() Регистриран на: 22 Дек 2006 Мнения: 1793 |
И от мен поздрав!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 8 от 14 [201 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.1089s ][ Queries: 15 (0.0128s) ][ Debug on ] |