|
|||||||||||||
|
В момента е: Съб 08 Ное 2025, 06:53 Часовете са според зоната UTC + 3 (DST in action) |
|
До потребителя Ang
|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Страница 4 от 4 [48 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4 |
| Автор | Съобщение | ||||
|---|---|---|---|---|---|
|
калло
В частните форуми има правила и няма свобода на словото извън тези правила. ИМХО, Пресли е достатъчно добронамерен, че дори допуска обсъждането на тези правила. На който не му харесва - да си направи свой форум, или просто - аут. ФБ и Туитър имат малко общо с подобни форуми и няма да ги заменят в обозримо бъдеще. |
||||
|
|||||
|
Preslav
[Admin] Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42742 |
Подкрепям! Напоследък, не веднъж съм го писал, съм толерантен към всички. А и за 3-4 години разбрах кои са ценните съфорумци. Поздрави. |
||||
|
|||||
|
integrall
Регистриран на: 16 Сеп 2008 Мнения: 1772 Местожителство: Велико Търново www.spacebg.com |
Ами това беше... в продължение на два месеца в рамките на наложените ограничения, спазвайки правилата на форума, качвах упорито няколкостотин предварително подготвени поста на моя приятел Аng и ето, че свършиха! Знам че съм досадил на някой съфорумци, които не се интересуват от раздела Космонавтика, но съм сигурен за един, който се е зарадвал и за един, дето се е ядосал. Поздрави на всички и нека гледаме по-положително на живота! _________________ Pavonis Mons / Гора Павлина / Паунова планина http://www.spacebg.com |
||||
|
|||||
| Страница 4 от 4 [48 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
| [ Time: 0.5324s ][ Queries: 15 (0.1941s) ][ Debug on ] |