|
В момента е: Сря 12 Фев 2025, 01:44 Часовете са според зоната UTC + 3 (DST in action) |
"Клуб ОРЪЖИЕ" бр. 1/2016
Модератори: Super Flanker |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 1 [5 Мнения] |
Автор | Съобщение | ||
---|---|---|---|
Dimitar Stavrev
[Admin] Регистриран на: 08 Ное 2007 Мнения: 12545 Местожителство: София |
От утре на Международната изложба за отбранителни технологии "Хемус 2016" можете да намерите новия брой на българското списание за оръжие и оръжейна техника "Клуб ОРЪЖИЕ" бр. 1/2016. [img]http://airgroup2000.com/gallery/albums/userpics/31091/01-n.pdf[/img] Съдържението: Сухопътните войски – със значим принос към общата отбрана на НАТО и ЕС 2015 г. – успешна и градивна за Сухопътните войски Мобилната ПВО система Oerlikon Skyranger – идеално решение за справяне с въздушни заплахи ПВО новини “Ответен удар 16” Гаубицата Д-30 68-а Бригада специални сили – там, където другите не могат! Т-64 – иновативен, с трудно раждане и сложен боен път БМП-64 – “внучката” на ОБТ Т-64 Saab и Boeing със съвместни изпитания на наземно изстрелвана SDB Успешни изпитания на ПТУРК ММР |
||
|
|||
![]() |
|||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42740 |
ПО РЕПОВЕТЕ Е СПИСАНИЕ КЛУБ ОРЪЖИЕ БРОЙ 1 2016 http://pan.bg/view_article-4-339278-PO-REPOVETE-E-SPISANIE-KLUB-ORYZhIE-BROJ-1-2016.html ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Super Flanker
[Admin] ![]() Регистриран на: 21 Дек 2004 Мнения: 8526 |
Не съм особено доволен. |
||
|
|||
![]() |
|||
Чукча
![]() Регистриран на: 13 Яну 2010 Мнения: 478 |
Taка е защото си навътре в мат'ряла и статиите ти изглеждат слаби. Те са за широк кръг читатели без задълбочени наблюдения и по-скоро за тяхна обща представа и култура. За хора, като нас от интерес могат да бъдат статии или от сериозни аналитици или от сериозни историци, а такива у нас са шепа и повечето тях отдавна не списват по списания за съжаление. Днешните статии са на ниво кипи-пейст от "пресцентъра на МВР", без дори минимална редакция. Чукнат към останалото по някоя тривилна до болка снимка (колкото информацията е по-малко толкова снимките са по-уголемени) и хайде ! На времето аз лично съм писал до редакции на няколко сисания, предлагайки им съдействие и дори пращайки им заглавия на готови статии за да си избират какво да вземат за броевете си. Тогава имаше много списващи от горепосочените аналитици и историци и си обяснявах липсата на интерес към моите неща поради факта, че горепосочените са си изградили вече по-тесни врзки с редакциите и е трудно на млад чевек да се намърда на страниците сред тях. Единствени Ив. Мечков и Пл. Григоров бяха по-отворени за отношения с млади автори и те ми даваха място на списанията си. Самите те пишеха по много, а аз във времената, когато си купувах списания след заглавието веднага гледах кой е автор защото знаех от кой да очаквам нещо добро и така определях приоритетите си за четене. В последствие нещата се промениха постепено, но за сметка на това към зле и по-зле. Статии в един и същ стил, нищо ново, едни и същи снимки и едни и същи грешки. Така ме загубиха и мен като купувач. В статии от 2016 г. например все още се илюстрират със симки от преди 15 г, когато униформите, техниката и оръжията бяха съвсем други и лицата все още живи и на служба..... и същите тези списания се борят по тоя аматьорски начин с лавината на интернет. Че аз в групите из фейса наирам в пъти по-стойностни писания и уникални снимки, отколкото в която и да е статия в който и да е брой. Автоският труд на един изследовател не може да се замени с нищо друго, то е това което дава принадена стойнст на списанието и го прави да е живо и уникално. За съжаление празните кратуни на собствениците са далеч от тези неща. Много енергия хрърлят за воростепенните неща, като предпечата, печата, рекламите и разпространението, а за най-важното - СЪДЪРЖАНИЕТО нехаят ! Поздрави и дано някой някога си извлече поука ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Chelyabinsk
Курсанты Омского автобронетанкового инженерного института разобрали и собрали УАЗ-3151 на скорость https://www.youtube.com/watch?v=wdPaxtpbqJg |
||
|
|||
![]() |
|||
Страница 1 от 1 [5 Мнения] |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0817s ][ Queries: 16 (0.0064s) ][ Debug on ] |