Private Colleger of transportation
image
Начало Форум-основен Форум-Модел Криле Океан Океан Dreams Оръжие Криле Ретросалон Нато и България Галерия Новини Поръчай онлайн

Hot topics:
В момента е: Пон 17 Фев 2025, 23:54
Часовете са според зоната UTC + 3 (DST in action)
 Главната страница » ОРЪЖЕЕН ФОРУМ » Оръжия и военни конфликти през 21 век
Конфликтът в Украйна
Модератори: Super Flanker
Създайте нова тема   Напишете отговор Предишната тема :: Следващата тема
Страница 1877 от 2107 [31601 Мнения]   Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 1875, 1876, 1877, 1878, 1879, ..., 2105, 2106, 2107 Следваща
Автор Съобщение
Мизиец

МнениеПуснато на: Сря 22 Ное 2023, 19:52    Заглавие:  

Мале, мале...Космически тъпия боклук Путьо се изказал:

„Трябва да помислим как да спрем тази трагедия. Между другото, Русия никога не е отказвала мирни преговори с Украйна. Не Русия, а Украйна публично обяви, че се отказва от преговорния процес. Нещо повече - Зеленски подписа указ, който забранява да се водят такъв тип преговори с Русия

Егати нещастника! Започна да говори мекичко вече..Той не, че изобщо успя да втвърди тона, но вече е тотално жалък! Даже нарича за втори път публично своето творение "война".
При толкова жертви от двете страни, толкова проблеми и трагедии създадени тоя скапаняк за пореден път ще го бутне четвъртит на цялото население, което му вярва.
Изигран и наебан от американците. Поредния руски скапаняк, който руснаците имаха нещастието да ги управлява. Ще остави една свинщина след себе си и недовършена работа. Ама така става като си дебил и не знаеш какво да правиш с вси0кия ресурс , който имаш.
Да бях аз по-добре щях да се справя от това уродливо изродче, приличащо на Смигъл от Властелина на Пръстените. Урод на уродите безподобен!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение 
калло

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 22 Ное 2023, 20:36    Заглавие:  

интересно видео с ползването на ЛМУР за унищожаване на пункт на ВСУ в Кринки - с проследяването на настаняването на бойците там, както и нецензурирана информация от ИЧС на Ми-28НМ (пускът е от 15 км), времето за достигане на целта - 66 секунди, което ще рече средна скорост от 817 км/ч (М 0,67)

Върнете се в началото
slavi_i1977

МнениеПуснато на: Сря 22 Ное 2023, 20:46    Заглавие:  

Мизиец написа:

„Трябва да помислим как да спрем тази трагедия. Между другото, Русия никога не е отказвала мирни преговори с Украйна. Не Русия, а Украйна публично обяви, че се отказва от преговорния процес. Нещо повече - Зеленски подписа указ, който забранява да се водят такъв тип преговори с Русия

Егати нещастника! Започна да говори мекичко вече..Той не, че изобщо успя да втвърди тона, но вече е тотално жалък! Даже нарича за втори път публично своето творение "война".
При толкова жертви от двете страни, толкова проблеми и трагедии създадени тоя скапаняк за пореден път ще го бутне четвъртит на цялото население, което му вярва.
Изигран и наебан от американците. Поредния руски скапаняк, който руснаците имаха нещастието да ги управлява. Ще остави една свинщина след себе си и недовършена работа. Ама така става като си дебил и не знаеш какво да правиш с вси0кия ресурс , който имаш.
Да бях аз по-добре щях да се справя от това уродливо изродче, приличащо на Смигъл от Властелина на Пръстените. Урод на уродите безподобен!

Въртиш ли смарткамерфона на лендскейп?
Върнете се в началото
калло

МнениеПуснато на: Чет 23 Ное 2023, 10:26    Заглавие:  

Залавянето и разказа на украински терорист, сътрудник на ГУР, който е готвел терористичен акт във Воронеж.

Пленяването на показваните вече тук грузински наемници. Интересното е, че са пленени от съставена от украинци отделна бойна част в редовете на руските ВС.

Върнете се в началото
калло

МнениеПуснато на: Чет 23 Ное 2023, 12:20    Заглавие:  

Тор-М2 сваля БПЛА Шарк на ВСУ

Върнете се в началото
Мизиец

МнениеПуснато на: Чет 23 Ное 2023, 14:25    Заглавие:  

slavi_i1977 написа:
Мизиец написа:

Мне, успявам и така без въртене, ама е зор с увеличаване/раздалечаване.
За разлика от мен Путьо се върти като недоклатена ученичка, а червените му линии отдавна станаха червени прашчици на грозната му пърдюха.
Върнете се в началото
slavi_i1977

МнениеПуснато на: Чет 23 Ное 2023, 15:56    Заглавие:  

Мизиец написа:
slavi_i1977 написа:
Мизиец написа:

За разлика от мен Путьо се върти като недоклатена ученичка, а червените му линии отдавна станаха червени прашчици на грозната му пърдюха.

Всички във форума и извън него са щастливи, че за разлика от Путьо ти си доклатен както, си требе(нали не се въртиш), най-вероятно в красивата ти пърдюха!!
Върнете се в началото
Авизо N

МнениеПуснато на: Чет 23 Ное 2023, 19:46    Заглавие:  

ayahuasca написа:
Авизо N написа:
Отдавна не бях влизал тук и много добре знам защо не го направих.
Нямате представа колко сте жалки отстрани. Едно журналистче, което никога не е карало мащина по - тежка от 2 тона.
Един негов приятел, който скача като ученичка на всяка негова дума. Толкова сте смешни, че няма накъде. Форум от трима дебили.
Сори - форум от трима кретениSmile) Айде хванете и си прегърнете жените и децата и не се занимавайте с глупости, че радиоточки никой не обича.

А иначе всичко което плюете тук ежедневно го има във всички нормални канали на информация.
Айде, че дори ме е срам , че си загубих времето да напиша.

Хубавото е,че никой не го боли кура за твоето мнение.Лошото е,че и тебе не те ебе за мнението ти,щом реши да го постнеш във форум,който е "смешен отстрани". Сега,като се изходи тук,по-голем мъж ли се чувстваш Laughing

Не се изхождам, Сера...
Сега ме чуй внимателно ( ти беше от хората които по принцип следя и харесвам ) Човек трябва да знае кога да си затваря устата ( за теб се отнася )
Руски хирург ми е спасил живота, за съжаление вече не е между живите. Вечна му памет.
Беше главния хирург на Въртолетоносоча "Москва" - По съвременни данни 1123 Кондор. Нарязан отдавна. Две седмици съм бил на борда му ( я ..аз се оказах дърт )
Така че мълчи и трай и не си позволявай да се ебаваш с мен.
Ако искащ да разбереш нещо за руската армия питай, ако можеш да шиеш глави и крайници питай. Ако ще се дървиш - надолу.
Чао пичове
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла 
калло

МнениеПуснато на: Чет 23 Ное 2023, 20:43    Заглавие:  

Удар с две ФАБ-500М62 с УМПК по замаскиран обект на ВСУ, Белогоровка

Върнете се в началото
Fuzzy_Logic

МнениеПуснато на: Чет 23 Ное 2023, 23:11    Заглавие:  

Върнете се в началото
Мизиец

МнениеПуснато на: Пет 24 Ное 2023, 01:36    Заглавие:  

slavi_i1977 написа:
Мизиец написа:
slavi_i1977 написа:
Мизиец написа:

Всички във форума и извън него са щастливи, че за разлика от Путьо ти си доклатен както, си требе(нали не се въртиш), най-вероятно в красивата ти пърдюха!!

Чичи, ти ако си фен на Путьо направо си за съжаление. Този дебил доста очеизвадно такова мамата на РФ.

Имам и един въпрос не само към теб..
Руснаците постигнаха ли нещо по въпроса със спиране на украинския зърноизнос? Гледам, че укрите се хвалят как сами са подсигурили коридора. Имаше няколко новини за преминаващи танкери, а пък удари по пристанища или срещу кораби не виждаме.
Русначетата май ще се окажат по-зле от йеменските хутиси.
Върнете се в началото
Fuzzy_Logic

МнениеПуснато на: Пет 24 Ное 2023, 02:18    Заглавие:  

Мизиец написа:
Този дебил доста очеизвадно такова мамата на РФ.

Имам и един въпрос не само към теб..
Руснаците постигнаха ли нещо по въпроса със спиране на украинския зърноизнос? Гледам, че укрите се хвалят как сами са подсигурили коридора. Имаше няколко новини за преминаващи танкери, а пък удари по пристанища или срещу кораби не виждаме.
Русначетата май ще се окажат по-зле от йеменските хутиси.

Този дебил (Путьо) направо такова мамата на РФ. Столицата им е в руини, хората едва свързват двата края, а от военкомата гонят млади (поправка, младите попривършиха, наред са болните) мъже по улицата да ги пращат на война да умират за чужди интереси. Не е като в Украйна. Laughing

Ти че не виждаш очевидни неща е ясно.

Повторение за невчасния.

От приятелите най-боли:

Блокирование польскими перевозчиками украинской границы нанесло Украине экономический ущерб на 400 миллионов евро, сообщил вице-президент украинской Ассоциации международных автоперевозчиков Владимир Балин.
Върнете се в началото
калло

МнениеПуснато на: Пет 24 Ное 2023, 09:00    Заглавие:  

Не виждам смисъл от споровете с тролове, особено, ако - както е в случая, са с очевадни психически проблеми. Само съчувствие му е майката Smile

Все се надявам на модерация тук, ама засега такава липсва напълно.

Иначе, пореден опит за атака на ВСУ по руски територии с дробове. Както сочат фактите, за разлика от почти ежедневните руски атаки с БПЛА Геран, които завършват с попадения по зададените цели, почти всяка една от подобните атаки на ВСУ се пресичат напълно от руската ПВО. Успех за ВСУ има само при комбинирано ползване на дронове и ракети, като една-две от успяват да долетят до руски позиции - главно с PR ефект.

ПП - Разбира се, трябва да се направи и принципна разлика в нападенията на чужда територия - от руска и от украинската страна. Докато руските ВС атакуват военни или инфрактруктурни цели с военно предназначение, то над 80% от украинските атаки с явна цел терор на мирното население - от артилерийските обстрели на Донецк и руските селища по границата, до атентатите срещу отделни личности, включително журналисти.
Върнете се в началото
Fuzzy_Logic

МнениеПуснато на: Пет 24 Ное 2023, 18:57    Заглавие:  

Модерация определено липсва, откакто Фланкериво и Суперфланкера се самоотлъчиха, интересно защо? От тогава Преслав май е влизал веднъж и поразчисти, но е крайно недостатъчно.
В такъв случай всички тролове на хранилката. Smile

9млн гривни са около 0.5млн лева.

Последният, който беше ранен изглежда избра най-добрата тактика за избягване на граната от зависнал квадрокоптер - постоянна смяна на посоката на движение, стига да няма вражески сили наоколо.
Инфото от МО РФ е за 4к загуби (вероятно с ранените) за ВСУ.

FPV

Украинские источники: ВС РФ прорыли туннель под позиции ВСУ под Авдеевкой и взорвали 500-килограммовый заряд ВВ

https://vk.com/video-31371206_456270270
Върнете се в началото
talasumski

МнениеПуснато на: Пет 24 Ное 2023, 20:11    Заглавие:  

Тия верно се върнаха 100 години назад, да имаш хиляди артилерийски еденици и танкове, стотици самолети и ракети и да копаш тунели като през първата световна си изисква особен организаторски талант.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла 
Покажи мнения от преди:   Сортирай по:   
Страница 1877 от 2107 [31601 Мнения]   Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 1875, 1876, 1877, 1878, 1879, ..., 2105, 2106, 2107 Следваща
Създайте нова тема   Напишете отговор Предишната тема :: Следващата тема
 Главната страница » ОРЪЖЕЕН ФОРУМ » Оръжия и военни конфликти през 21 век
Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

[ Time: 0.5344s ][ Queries: 15 (0.4187s) ][ Debug on ]

Copyright ©2006-2022 Air Group 2000 Ltd. All rights reserved. support@airgroup2000.com

eXTReMe Tracker