|
В момента е: Чет 16 Яну 2025, 08:26 Часовете са според зоната UTC + 3 (DST in action) |
ЖП.Моделизъм
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 2 [22 Мнения] | Иди на страница: 1, 2 Следваща |
Автор | Съобщение | ||
---|---|---|---|
С.Николов
Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 383 Местожителство: ВАРНА жкВладиславВарненчик |
Имали такива фенове имам за продажба една електричка и търся евтини релси Piko HO _________________ Спокойна камарадс шип слоули тонет уотър будет фор евритингс фирщейнзе http://www.paintballvimpel.com/ Да пишеш на Български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно ! |
||
|
|||
Barona
аз съм фен на жепемоделизма , ма вий искате много за влачетата а за релси ще питам |
||
|
|||
piko1
Регистриран на: 01 Фев 2004 Мнения: 710 Местожителство: sofia(червеното село) |
и аз бях ниакога жп моделист то и сега ама по малко _________________ Луд Съм Бате Бегаи със ЖЪлто книжко у пощенску банку съм язе |
||
|
|||
ARTU
Регистриран на: 03 Яну 2004 Мнения: 509 Местожителство: Стара Загора |
DELETED! _________________ Първият български сайт за мащабно умалени модели |
||
|
|||
piko1
арту те линиитети за туи са криви щото си крив _________________ Луд Съм Бате Бегаи със ЖЪлто книжко у пощенску банку съм язе |
||
|
|||
Barona
ей цървул що не изчезнеш от тоя раздел на форума а |
||
|
|||
piko1
еи тиа хора не разбират от маитап _________________ Луд Съм Бате Бегаи със ЖЪлто книжко у пощенску банку съм язе |
||
|
|||
piko1
а някои да е правил модел на БР130 на ДР за не свтнатите това е бившата железница на гдр или доиче раихс бахн за обяна на опит инче този модел на ревел е маи наи качествен от локомотивите _________________ Луд Съм Бате Бегаи със ЖЪлто книжко у пощенску банку съм язе |
||
|
|||
Alexxx
Да ти имам и старобългарския |
||
|
|||
piko1
благодариа за комплимента _________________ Луд Съм Бате Бегаи със ЖЪлто книжко у пощенску банку съм язе |
||
|
|||
Mitko
Регистриран на: 29 Яну 2004 Мнения: 19 Местожителство: Аксаково, Варна |
А бе piko 1, като пишеш на български, защо не използваш буквата "я", ами я заместваш с "иа"? Обикновенно се намира на един и същи клавиш с латинската буква "Q". Като за начало мисля, че това е достатъчно ! |
||
|
|||
piko1
знам ама още мемога да му свикна защото досга съм писал само на латиница и за това пиша иа вместо я _________________ Луд Съм Бате Бегаи със ЖЪлто книжко у пощенску банку съм язе |
||
|
|||
piko1
новини: сигурно ще има оделна част за жп транспорта във форума дано по скоро сашо я направи _________________ Луд Съм Бате Бегаи със ЖЪлто книжко у пощенску банку съм язе |
||
|
|||
tupolev
Сигурно или 100% ще има |
||
|
|||
piko1
не знам дано скоро сашо по бързо да го сложи да направя ли една анкета _________________ Луд Съм Бате Бегаи със ЖЪлто книжко у пощенску банку съм язе |
||
|
|||
Страница 1 от 2 [22 Мнения] | Иди на страница: 1, 2 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.1204s ][ Queries: 14 (0.0091s) ][ Debug on ] |