|
В момента е: Вто 11 Фев 2025, 02:14 Часовете са според зоната UTC + 3 (DST in action) |
ЖП.Моделизъм
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 2 от 2 [22 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2 |
Автор | Съобщение | ||
---|---|---|---|
tupolev
![]() Регистриран на: 14 Юли 2004 Мнения: 1038 Местожителство: София |
Абе като гледам няма много ЖП моделисти |
||
|
|||
![]() |
|||
piko1
![]() Регистриран на: 01 Фев 2004 Мнения: 710 Местожителство: sofia(червеното село) |
абе може и да има ама не се обаждат ![]() _________________ ![]() Луд Съм Бате Бегаи със ЖЪлто книжко у пощенску банку съм язе |
||
|
|||
![]() |
|||
Barona
![]() Регистриран на: 11 Яну 2004 Мнения: 177 |
ми ве си чешете езиците,питайте нещо |
||
|
|||
![]() |
|||
piko1
![]() Регистриран на: 01 Фев 2004 Мнения: 710 Местожителство: sofia(червеното село) |
да ти се намира BR106 на DR DB серия 345/346 или V60D Аа иначе някои зглобявал ли е на ревел серия 50 имали някакви проблеми със него кажете че мисля да си купя такъв кажете малко прилики и разлики например с серии 01 и 03 на същата фирма интересно ми е защо и двата са със един и същи тип тенедери ![]() _________________ ![]() Луд Съм Бате Бегаи със ЖЪлто книжко у пощенску банку съм язе |
||
|
|||
![]() |
|||
sim
Гост |
Едно мнение ако искаш за Ревел лосове - хубави са, но играчка докато ги направиш с мотор. По-добре вземи старо Пико за части и готово. Който иска инфо за мой моделизъм в НО - 1: 87 на http://free.bol.bg/simeont e малка страница. Там предлагам и някои неща за продажба, а също и какво търся. Релси НО П профил изрядни на 0.90 ст прави 177 мм и 106 мм за търсещите прави! |
||
|
|||
![]() |
|||
piko1
за какво ми е да го павя със мотор като си е красив и без него все пак трябва да си луд за да го похабиш има си всичко ![]() ![]() _________________ ![]() Луд Съм Бате Бегаи със ЖЪлто книжко у пощенску банку съм язе |
||
|
|||
![]() |
|||
Страница 2 от 2 [22 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2 |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0849s ][ Queries: 14 (0.0058s) ][ Debug on ] |