|
В момента е: Пон 27 Юни 2022, 23:04 Часовете са според зоната UTC + 3 (DST in action) |
БОРСА - търся/предлагам
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 13 [189 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 11, 12, 13 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
LinuX
![]() Регистриран на: 26 Ное 2005 Мнения: 210 Местожителство: Враца |
Търся двигател с вътршно горене (да не е на етер,че то се е видело че нема да намера...).Предложете някой двигател - но да може да се намира гориво за него... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Slavi
Мога да ти предложа. Руски МК-12. Палил съм го само веднъж за да видя как работи. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
BgAf.::**SOKOL**::.
|
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Slavi
Цената от 50лева мисля,че не е прекалена. Параметри: Обем на цилиндъра-2.46см2 Диаметър на буталото-15.5мм Мощност 0.29к.с при 14000 оборота в минута Тегло-153грама Ще пусна и снимка,когато разбера как става.[/img] |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Slavi
Ето го и двигателчето ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
LinuX
кво гори ?! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Slavi
Аз го пробвах със следната смес: 33% Етър-Етилов 33% Рициново масло 33% Газ за горене По руската спесификация: 33% Етер-технически 33% Керосин 17% минерално масло 17%(масло косторого)Незная точно ,какво е това масло,но предполагам,че е рициново. Не ме питай,колко харчи на 100км,щото незнам ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
stefan
имам МДС 6,5 не знам каква мощност има но кара 3,5кг самолет с перка 11/6 инча |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Гост
Гост |
нали казах да не е на етер че етер не мога да намеря !!! Аз имам MK-16 от София съм го зел за 10 лв. и е на етер и ся търся етер ама не мога да намеря , ако ти можеш казвай!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
LinuX
33% Етър-Етилов ?Етилов или Диетилов? Преди колко време си го палил и сега можеш ли да ми намериш етер? |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Aragorn
![]() Регистриран на: 08 Окт 2004 Мнения: 951 Местожителство: София |
Използва се диетилов. _________________ Изгори, за да светиш! ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Slavi
Мисля,че съм написал точно ,какъв етер съм използвал. Рецептата ми беше дадена от секция на софиския авиоклуб. Двигателят заработи на второто развъртане. ЕТИЛОВИЯТ ЕТЕР ми го донесе моя роднина,която работеше в болница .Етъра ти трябва само за паленето. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Aragorn
![]() Регистриран на: 08 Окт 2004 Мнения: 951 Местожителство: София |
Подозирам, че вече трудно се намира етер по болниците - преди е бил ползван като упойка, но вече е забранен (за тази цел). На практика етилов етер няма - той е диетилов (мога да ви сложа структурната му формула). Но все пак пробвай във Валерус (не мога да ти дам адрес, sorry). Там би трябвало да има. Обясни за какво ти е и не би трябвало да има проблем. _________________ Изгори, за да светиш! ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
RC FishBone
Абе аз имам тука едни метанолови двигателчета по 2,5куб и нещо немога да ги запаля някои случайно да знаи точно как е рецептата.Палил сам ги 2,3 за по 20-30 сек. мах и после гаснат немога да си обясня защо ![]() ![]() _________________ Да продължим съществуването на моделизма ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
FreeS7yl3r
Предлагам 4 канaлна апаратура комплект.-175 $ - Futaba 4YF Също така и втора апаратура у4ител-у4еник. Нови са .-55 $-Futaba 4YF Последната промяна е направена от FreeS7yl3r на Пет 16 Дек 2005, 23:28; мнението е било променяно общо 1 път |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 1 от 13 [189 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 11, 12, 13 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0898s ][ Queries: 15 (0.0095s) ][ Debug on ] |