Private Colleger of transportation
image
Начало Форум-основен Форум-Модел Криле Океан Океан Dreams Оръжие Криле Ретросалон Нато и България Галерия Новини Поръчай онлайн

Hot topics:
В момента е: Пон 17 Фев 2025, 23:00
Часовете са според зоната UTC + 3 (DST in action)
 Главната страница » Авиофотография » Снимки от света. Авиошоутата
МАКС 2007
Създайте нова тема   Напишете отговор Предишната тема :: Следващата тема
Страница 1 от 3 [43 Мнения]   Иди на страница: 1, 2, 3 Следваща
Автор Съобщение
Cadet

МнениеПуснато на: Съб 05 Май 2007, 13:42    Заглавие:  МАКС 2007  

Какво ще кажете да се организираме и да отидем на тазгодишният МАКС? Някой ако има инфо, за участниците и по въпроси свързани с организацията, ако има желаещи, нека да сподели.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение 
2C7

Местожителство: Центъра на просффетата

МнениеПуснато на: Съб 05 Май 2007, 21:36    Заглавие:  

Един съфорумец- tu-134, беше споменал, че ще отиде на МАКС 2007.
Според мен това авиационно събитие е много по-интересно от авиосалона в Бурже. По възможност някой да сподели приблизително колко пари излиза пътуването и няколкодневен престой в Москва. Доколкото знам, нискотарифни авиокомпании не летят до Москва, мисля че има до Прибалтийските републики. Цените на хотелите в Москва са едни... Confused
Освен авиосалона, при наличие на време, може да се посетят и доста интересни музеи - БТВТ Кубинка, Музея на ВВС в Монино, ЦМВС, и др.
Информация за полети до Москва.
Върнете се в началото
tu-134

Местожителство: Chicago i Sofia

МнениеПуснато на: Нед 06 Май 2007, 00:51    Заглавие:  

Аз ще ходя на тазгодишния МАКС. При мен обаче е малко по различно понеже няма да съм там само за шоу-то а ще ходя там като част от спот-екскурзия която включва пропуск в 3-те големи граждански летища(Домодедово, Шереметиево и Внуково) както и Биково. Също така ще посетим Чкаловская, Твер. Саратов и Енгелс както и музея в Монино и ВАРЗ400.
Всичко общо е 8 дни. Цената общо излиза към 1200 англииски лири(което включва всичко, хотели, транспорт между летищата, пропуски, "бакшиши" за да може да се влезе, и такси за снимане и ексурзоводи(особенно в военните бази)). До Москва мисля да летя с Аерофлот, но останалите от групата тръгват от Лондон.

Информация: http://members.aol.com/aeroprints/Home.html

Ако само за МАКС мислиш да ходиш, то ще излезе билет + хотел за 2-3 нощи + ядене + транспорт горе-долу $700-800.

RED OR DEAD

Местожителство: гр.Бургас

МнениеПуснато на: Сря 23 Май 2007, 00:24    Заглавие:  

Така. Понеже ходя често до Москва ще ви кажа как стоят нещата. Има редовен полет от София до Москва на Аерофлот (всеки ден побед и понякога привечер). Билет отиване и връщане в рамките на 1 седмица струва между 285 и 300 евро. Каца се на Шереметиево. От май месец почват чартърите от Варна и Бургас. Има полети на Сибир (Ту-154М), КрасЕър(Ил-86) и ТрансАеро(Боинг-747). В зависимост от сезона цените на билетите отиване и връщане варират от 120 до 200 евро с престой 2 седмици. Лети се до Домодедово. Аз отсядах у роднини и познати. За по-евтино трябва да се търсят места в някои от общежитията към университетите. Цената на храната в Москва е като у нас (супермаркети и квартални магазинчета).
Бях на МАКС 2005 - http://www.skynomad.com/bourgas/maks-2005/index.htm . Супер демонстрации, перфектно време, много добра организация, много публика. За 3 дена колкото и да исках, не успях да разгледам всичко! Very Happy Просто грандиозна работа!
Първите няколко дни от авиошоуто са затворени за масовата публика. На журналисти и ВИП гости се правят демонстрации и презентации на авиационната техника и оборудване. По време на същинското авиошоу от много краища на Москва има осигурен транспорт специално за МАКСа. Билетът за вход излизаше към 15лв на ден.
Тази година също мисля да ходя, но ще видим как ще се развият нещата.

www.skynomad.com/bourgas
www.skynomad.com/bourgas/maks-2005
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger 
SHIKO

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Сря 23 Май 2007, 00:29    Заглавие:  

Тоест с изключение на цената за отиване и връщане, положението е съвсем нормално.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла 
Thunderchief

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 23 Май 2007, 00:50    Заглавие:  

Мдааа спотинг екскурзия. Тука в Еърплейн Интернешънъл редовно рекламират такива за към вашия вилает отвъд голямата бара, ама пусто да е като си помисля, че трябва да се отмъкна до София за виза, а и я ми дадат, я не.
Принципно не ща да ви развалям настройката колеги, но Москва е един от най-скъпите градове в света и голямо брулене ви чака, ако нямате роднини и познати при които да спите. Откровено казано не знам как бихте си намерили места в общежития(тука ги рекламират в нета, обаче за Русия съм търсил за Санкт Петербург - е не намерих). А според Наредбата за комадировки в чужбина за Русия квартирните са 120 долара на вечер(обикновено сумата от наредбата съвпада с цената на сносен хотел)
Всъщност не съм съвсем прав оказва се - ето малко инфо за места за отсядане в Москва
http://www.hostelbookers.com/hostels/russia/moscow/

Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger 
2C7

Местожителство: Центъра на просффетата

МнениеПуснато на: Сря 23 Май 2007, 21:19    Заглавие:  

Thunderchief написа:

Всъщност не съм съвсем прав оказва се - ето малко инфо за места за отсядане в Москва

Това е наистина ценна информация, благодаря Thunderchief!
Който има друга интересна и полезна информация, както и планове за МАКС 2007, моля да пише (може и ЛС).
Върнете се в началото
tu-134

МнениеПуснато на: Сря 23 Май 2007, 21:33    Заглавие:  

Как се купува билет за тези чартърни полети? Длъжно ли е да стоиш 2 седмици или може да се върнеш на следващия полет?

RED OR DEAD - Ако ходиш и ти тази година вземи прати едно ЛС с информация, може да се срещнем Very Happy. А исках и да те питам, случайно да знаеш най лесния начин да се стигне от Шереметиево до Домодедово като изключим такси? И последно, каза че си бил 3 дни на шоуто, всеки ден ли летя Миг-25? Голям мерак имам да го видя този самолет Very Happy

Thunderchief

МнениеПуснато на: Сря 23 Май 2007, 21:45    Заглавие:  

2C7 написа:
Thunderchief написа:

Това е наистина ценна информация, благодаря Thunderchief!
Който има друга интересна и полезна информация, както и планове за МАКС 2007, моля да пише (може и ЛС).

A, няма защо можеш да се отплатиш в снимки ако идеш до МАКС Very Happy
Цитат:
Как се купува билет за тези чартърни полети?

Ако се спазват съвсем точно изискванията, не би трябвало да можеш да си го купиш без резервиран туристически пакет. Реално компаниите гледат да си дозапълнят самолетите и вероятно накоя туристическа агенция продава празните места, а иначе предполагам че максималния престой е до две седмици(някои туристически пакети са и по-кратки) и можеш да се върнеш спокойно със следващия полет

Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Върнете се в началото
Cadet

МнениеПуснато на: Чет 24 Май 2007, 13:04    Заглавие:  

Аз също благодаря за инфото. RED OR DEAD чудесни снимки, надявам се тазгодишното шоу да е на нивото на това от 2005 г.
Върнете се в началото
Thunderchief

МнениеПуснато на: Чет 24 Май 2007, 15:45    Заглавие:  

Само един приятелски съвет,
Внимавайте като купувате каквото и да е(резервирате места за хотели) през британски сайтове. Тая страна води по брой електронни измами и такива свързани с кражба на самоличност на глава от населението в ЕС. Не знам има ли в София офис на STA Travel примерно, но тука това се води нещо като агенция за младежки пътувания - ориентирайте се към нещо такова или директно към хостел.
А, да и за по-нататъчна информация приемам плащания в следните снимки на гости на МАКС Very Happy
В-1В
В-52Н
КС-10
Ту-22М3

Върнете се в началото
tu-134

МнениеПуснато на: Чет 24 Май 2007, 22:58    Заглавие:  

Thunderchief -

Да знаеш нещо за Aeroprints? В момента с тази агенция съм направил резервация и съм чел мнения на хора в airliners.net който са ходили с тях и казват че е добра компания. Не съм чувал нищо за кражба на самоличност свързано с тях.

Thunderchief

МнениеПуснато на: Чет 24 Май 2007, 23:09    Заглавие:  

tu-134 написа:
Thunderchief -

Да знаеш нещо за Aeroprints? В момента с тази агенция съм направил резервация и съм чел мнения на хора в airliners.net който са ходили с тях и казват че е добра компания. Не съм чувал нищо за кражба на самоличност свързано с тях.

Вероятно агенцията си ти е добра. Тука Еърплейн интернешънъл май с нейна помощ уреждаше спот пътувания в САЩ и ЮАР(е на такова съм намислил да ходя - заплюл съм си 30 мин. на Буканир един тип в Кейптаун е накупил едни благини - Буканир, Лайтнинг (онова грозното дето мяза на преял хипопотам) и предлага разходки с тях - кеф ти сам, кеф ти с него или някой негов подчинен(моя случай)). Въпроса беше за такива сайтове като тоя дето дадох аз(измъкнат с един прост сърч от гугъла), въобще не е задължително и през такъв да те измамят, просто внимавайте.

Върнете се в началото
RED OR DEAD

Местожителство: гр.Бургас

МнениеПуснато на: Пет 25 Май 2007, 00:14    Заглавие:  

tu-134 написа:
Как се купува билет за тези чартърни полети? Длъжно ли е да стоиш 2 седмици или може да се върнеш на следващия полет?

RED OR DEAD - Ако ходиш и ти тази година вземи прати едно ЛС с информация, може да се срещнем Very Happy. А исках и да те питам, случайно да знаеш най лесния начин да се стигне от Шереметиево до Домодедово като изключим такси? И последно, каза че си бил 3 дни на шоуто, всеки ден ли летя Миг-25? Голям мерак имам да го видя този самолет Very Happy

В Бургас си купувам билетите от "Аеротур". Не е задължително да стоиш 2 седмици. Само трябва да посочиш датата на връщане. Може и да вземеш билет отиване и връщане с престой до 1 седмица.
Мисля че вече има директен скоростен влак от Шереметиево до Домодедово. Другия вариант е с метрото. На МАКС 2005 МиГ-25/МиГ-31 не летяха. Су-47 също. Надявам се тая година да ги видя в небето. Very Happy

www.skynomad.com/bourgas
www.skynomad.com/bourgas/maks-2005
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger 
tu-134

МнениеПуснато на: Пет 25 Май 2007, 05:26    Заглавие:  

RED OR DEAD написа:
На МАКС 2005 МиГ-25/МиГ-31 не летяха.

Сигурен ли си? Защото съм чел че уж Миг-25 откривал шоу-то всеки ден. Пък и тая снимка е направена през МАКС 2005:

http://www.airliners.net/open.file/1042998/M/

Че даже и Миг-23

http://www.airliners.net/open.file/1151177/M/

Покажи мнения от преди:   Сортирай по:   
Страница 1 от 3 [43 Мнения]   Иди на страница: 1, 2, 3 Следваща
Създайте нова тема   Напишете отговор Предишната тема :: Следващата тема
 Главната страница » Авиофотография » Снимки от света. Авиошоутата
Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

[ Time: 0.1190s ][ Queries: 14 (0.0083s) ][ Debug on ]

Copyright ©2006-2022 Air Group 2000 Ltd. All rights reserved. support@airgroup2000.com

eXTReMe Tracker