|
|||||||||||||
|
В момента е: Пон 17 Ное 2025, 22:38 Часовете са според зоната UTC + 3 (DST in action) |
|
Addon Scenery за българските летища
Модератори: SHMITZA_BG, Stoyan |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Страница 1 от 26 [384 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 24, 25, 26 Следваща |
| Автор | Съобщение | ||||
|---|---|---|---|---|---|
|
HB-NIK
Регистриран на: 20 Авг 2004 Мнения: 1151 Местожителство: Варна/Швейцария |
Хвърлете един поглед и си кажете мнението......
А, да, забравих, това е Бургас/Сарафово, обхват на сценерито = 20.25 кв. км _________________ ![]() |
||||
|
|||||
|
dimovlz
Браво, Ники! Най-после си имаме Сарафово ... че дори и колелото преди входа към летището! Браво... че до този момент тия баири между полосата и морето, вместо селото много ме дразнеха. Браво, очаквам крайния резултат с нетърпение! С уважение, Димо _________________ In Tupolev veritas! |
||||
|
|||||
tupolev
![]() Регистриран на: 14 Юли 2004 Мнения: 1038 Местожителство: София |
Бат' Ники, нуждаеш ли се от нашите коментари... Давай го насам Сарафово... _________________ Viktor Vassilev IVAO BG-MC FLY ONLINE ![]() ![]() |
||||
|
|||||
|
HB-NIK
Приятели, Заради породения интерес, ви предоставям първата Бета версия на Бургас-Сарафово. Наблягам на това че това е само Бета версия!! В сценърито има текстури само за един сезон (за момента), също така липсват и нощните текстури, но всичко това ще бъде упдейтнато съвсем скоро- това не е толкова сложно. Умолявам да се прочете readme файлчето, което се намира в пакета. Инсталацията му става по стандартната процедура (RTFM). http://rapidshare.com/files/86508155/Burgas_LBBG_.zip.html Искам да го пробвате с различни видове самолети и да ми кажете как върви. Благодаря предварително. Поздрави. Нико _________________ ![]() |
||||
|
|||||
tupolev
И ние благодарим _________________ Viktor Vassilev IVAO BG-MC FLY ONLINE ![]() ![]() |
||||
|
|||||
|
HB-NIK
Нощните текстури са готови, Зарята, която виждата на шотовете ще е активна през летния сезон, от 20.00 до 23.00 бг време.
_________________ ![]() |
||||
|
|||||
|
slice
голям купон пада в Бургас през лятото _________________ ![]() |
||||
|
|||||
|
HB-NIK
Да.....скоро ще пусна ъпдейта... тая заря ще се появява по бг черноморието..... _________________ ![]() |
||||
|
|||||
|
Stoyan
[Moderator] ![]() Регистриран на: 03 Май 2004 Мнения: 2400 Местожителство: София |
Ха, начи тряа да активираме R зона! _________________ a.k.a airmanbg ![]() |
||||
|
|||||
|
HB-NIK
Май няма много заинтересувани от този адон...нямам никакъв feedback... има ли нужда да продължавам ? _________________ ![]() |
||||
|
|||||
|
Stoyan
[Moderator] ![]() Регистриран на: 03 Май 2004 Мнения: 2400 Местожителство: София |
Аз не мога да пусна симулатора. Когато го направя ще ти кажа, Нико! _________________ a.k.a airmanbg ![]() |
||||
|
|||||
|
HB-NIK
Само ти ли си фен на ФС9 тук? Не мога да пускам окончателни версии, да ги публикувам в известните сайтове, а 2 месеца по-късно да слушам работи, като / -размазва се -фреймовете падат адски -тук има голяма грешка и т.н. С теб говорихме по този въпрос, виждаме какъв трафик привлякоха румънците само с 5 сценерита за една година. Аз имам желанието,но само аз да си тествам продуктите не върви. Конфигурацията ми върти ФС2004 на фул, и какъвто и адон да сложа, все ще си изкарвам 80 фрейма. Как стоят нещата при другите, мислиш ли че така при всеки- НЕ, НЕ Е ТАКА! Въпреки труда на вскички тук (пример Евгени, slice, митя, тошко и др.), винаги ще срещнеш хора, които дори не знаят че имат такива адони за България. Ти сам ми каза че нещата при румънците са коренно различни и всеки взима в участие в подема на румънската виртуалната авиация. Но грешката е моя. Влагам прекалено много сърце в това начинание. Всичко, което създам, ще бъде приоритетно предоставено на всички участници в този форум и в сайта на www.avsim-bg.org . Едва след като съм сигурен в качеството на разработката ми, ще събирам смелост и ще го пускам в интернационалните сайтове. Аз продължавам. Поздрави на всички. Нико _________________ ![]() |
||||
|
|||||
|
Stoyan
Нико и аз се нервя и дразня понякога, но кажи ми какво да направя. Явно само 10-на човека ще си летим онлайн и тва е... _________________ a.k.a airmanbg ![]() |
||||
|
|||||
tupolev
Аз чак днес имах възможност да тествам, на пръв поглед върви много добре, не ми натоварва машината, няма размазвания, a ако открия нещо ще докладвам... _________________ Viktor Vassilev IVAO BG-MC FLY ONLINE ![]() ![]() |
||||
|
|||||
|
EVGENY
Нико , с голямо удоволствие бих го тествал , но през линка , който си дал се получава съобщение : File not found . Влязох да го търся във ФТП-то , но там е доста голяма бъркотия ..... Поздрави EVGENY _________________ Evgeny Genchev IVAO BG-ADIR FLY ONLINE
www.ivao.aero http://bg.ivao.aero |
||||
|
|||||
| Страница 1 от 26 [384 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 24, 25, 26 Следваща |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
| [ Time: 0.1143s ][ Queries: 14 (0.0107s) ][ Debug on ] |