Private Colleger of transportation
image
Начало Форум-основен Форум-Модел Криле Океан Океан Dreams Оръжие Криле Ретросалон Нато и България Галерия Новини Поръчай онлайн

Hot topics:
В момента е: Вто 11 Фев 2025, 03:00
Часовете са според зоната UTC + 3 (DST in action)
 Главната страница » ОРЪЖЕЕН ФОРУМ » Форум на списание "Клуб ОРЪЖИЕ"
Препоръка към издателския екип......
Модератори: Super Flanker
Създайте нова тема   Напишете отговор Предишната тема :: Следващата тема
Страница 2 от 2 [28 Мнения]   Иди на страница: Предишна 1, 2
Автор Съобщение
Preslav
[Admin]

МнениеПуснато на: Вто 14 Юли 2009, 09:56    Заглавие:  

Привет.
Списание "Клуб ОРЪЖИЕ" засега е спряно от издаване. През септември или октомври се планува излизането му в същия стар вид, какъвто имаше от 1998 до 2008 г. Поздрави.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя 
kobrabg

МнениеПуснато на: Сря 15 Юли 2009, 09:21    Заглавие:    

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Даи боже да е така
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла 
Preslav
[Admin]

МнениеПуснато на: Пон 28 Сеп 2009, 21:00    Заглавие:  

Обмисля се издаването на списание "Оръжие" за следващата година - в стария му вид, с хубави исторически и военни теми.
Засега са планирани 6 до 8 броя, но все пак ще преценим и от абонаментната кампания, и от икономическата обстановка, и от рекламодателите, и от евентуалните фенове. Поздрави.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя 
andrei141984

Местожителство: София-по-рядко Бургас.

МнениеПуснато на: Пон 28 Сеп 2009, 21:16    Заглавие:  

Preslav написа:
Обмисля се издаването на списание "Оръжие" за следващата година - в стария му вид, с хубави исторически и военни теми.
Засега са планирани 6 до 8 броя, но все пак ще преценим и от абонаментната кампания, и от икономическата обстановка, и от рекламодателите, и от евентуалните фенове. Поздрави.

Ами след като за около година-година и половина списание ,,Клуб Оръжие" БЕШЕ СЪСИПАНО..........................., КАКВО ДА СТАВА.
Хеле мъчно ми е като чета старите бпроеве от 2001, 2002 г.ТОВА БЕШЕ ЕДНО АВТОРИТЕТНО ОРЪЖЕЙНО СПИСАНИЕ!

БЕШЕ! Sad
Не знам в кого от редакционния екип е вината, но.............
Липсва ми ,,Клуб Оръжие" такова, каквото беше преди 5-6-7-8 години.

Дано успеете да го съживете.Казвам съживете, защото, че няма да се възроди-това е повече от ясно.Поне не и същия му блясък.

Изобщо........................няма, какво да говорим, защото констатациите са печални.
Дано прочетат тези критични мннения, хората които допринесоха за угасването на списание.
Evil or Very Mad
Върнете се в началото
andrei141984

МнениеПуснато на: Вто 29 Сеп 2009, 20:23    Заглавие:  

Преславе, а стига бе!
Защо като назовах конкретни имена(при това културно и безобидно) ме триеш.

Редактирано поради недопустимо грубо отношение към съфорумници. Embarassed

Последната промяна е направена от andrei141984 на Сря 30 Сеп 2009, 18:40; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Бай Ганьо

МнениеПуснато на: Вто 29 Сеп 2009, 21:39    Заглавие:  

Мнението е изтрито по желание на потребителя.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение 
andrei141984

МнениеПуснато на: Сря 30 Сеп 2009, 18:39    Заглавие:  

Бай Ганьо написа:
andrei141984 написа:

Ей Админите .....................част от приходите ви идват и заради такива като мене бе! Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Така ли?! Би ли ми обянил, моля те, каква част от приходите ми идва от тебе или от такива като тебе? И какво общо има Администраторството ми във форума с приходите ми?

Говорех за Преслав, Бай Ганьо освен това взима страна в скандала с Пи Джи пи. Embarassed
Той основно ме редактира безогледно.Затова бях афектиран.
Това разбира се не ме оправдава. Embarassed

Всъщсност прав си.От моя страна беше ..нагло, тъпо, нахално и некоректно да казвам точно това. Embarassed Embarassed
Наистина СЪЖАЛЯВАМ и ИЗВИНЯВАЙ! Embarassed
Не си премерих думите. Embarassed Извинявай.

ИЗПОЛЗВАМ ОСНОВАТЕЛНАТ ТИ ЗАБЕЛЕЖКА ДА СЕ ИЗВИНЯ ЛИЧНО НА ТЕБ, НА ВИКТОР 3, НА ПОПАЙ И ВЪОБЩЕ НА ЦЕЛИЯ АДМИНСКИ ЕКИП , БЕ ПРЕСЛАВ.
Той знае защо.
Върнете се в началото
Preslav
[Admin]

МнениеПуснато на: Сря 30 Сеп 2009, 18:46    Заглавие:  

Това че ти редактирам цинизмите и че ти забраних личните съобщения, защото псуваш потребителите по най-каруцарския начин, не означава че не трябва да ми се извиняваш. Или да ми заявяваш, че аз съм виновен, или че толерирам други хора. Ще ги толерирам - след като уважават правилата на форума, а ти не. Сигурно от 2 години ти повтарям да се промениш, но ти си все същия момък.
Върнете се в началото
andrei141984

МнениеПуснато на: Сря 30 Сеп 2009, 19:08    Заглавие:  

Preslav написа:
Това че ти редактирам цинизмите и че ти забраних личните съобщения, защото псуваш потребителите по най-каруцарския начин, не означава че не трябва да ми се извиняваш. Или да ми заявяваш, че аз съм виновен, или че толерирам други хора. Ще ги толерирам - след като уважават правилата на форума, а ти не. Сигурно от 2 години ти повтарям да се промениш, но ти си все същия момък.

Сега да ..( да ме прощаваш), ама да ми забраняваш ЛС- и то защото оня ПиДжи Пи е ............................сещаш се ,какво .... е лишено от смисъл.
Иначе аз лоша дума за форума не мога да кажа.Още повече, че досега съм бил за БАН поне на няколко пъти, само така не беше в конфликта ми с Пи Джи пи.

Каруцарски цинизми- да има, но виж Моля те срещу КОГО И , ЗА КАКВО бяха употребени.
Админ си на форума и със сигурност си видял, че ексцесии имам само с един-двама души(2С7 и Пи джи пи).
Към всички други имам уважение.Точно заради това уважение ми стана много неловко и неприятно, че така съм обидил Бай Ганьо например.

Обаче..............оня ,,Всезнайко" Пи Джи пи- еми няма да му трая.Айде сега..............Тука всички критикувате Елемаг , ама извинявайте то това поведение ,,на всяка манджа мерудия" е присъщо за оня Пи Джи пи в още по-голяма степен.
А това, че си извади във форума личната кореспонденция с мен въпросният господин(НЕуважаем) си е ...............Хайде без цинизми. Smile

Апропо- вижте колко съм добричък , макар че разбрах че кризата и мен ме удари яко.

Послепис:
Във всяка критика се вслушвам.
Във всяка критика , насочена към мен се вслушвам.ФАКТ.
Както виждаш вече почти и не пиша.
Обаче освен мен във форума има някои доста дразнещо-неприятни потребители(говоря от моя гледна точка).
Вероятно за другите и аз съм такъв.

Хайде лека вечер.
Върнете се в началото
Dimitar Stavrev
[Admin]

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон 02 Апр 2012, 13:50    Заглавие:  

Уважаеми съфорумци,
много неща могат да се кажат за списание "Клуб ОРЪЖИЕ" в периода когато главният му редактор го насочи към охранителната дейност, за двата броя през 2010 г. когато го върнахме към корените му и го предоставихме под наем с надеждата че ще се развие и утвърди. Сигурно всеки има своята истина за тези етапи в развитието, аз като пряк участник в тях винаги съм се страрал да казвам мнението си, за съжаление не на всички главни редоктори това им е харасвало и са вземали предвид предложенията. Не мисля да давам оценка персонално, въпреки че някога е хубаво хората да знаят истините и от кухнята, за да не остават с погрешни впечатления.
За мен на този етап първостепенна задача е да върнем доверието на читателите, да отговорим на техните очаквания и интереси. Ето защо ще се радвам да получим оценки за бр. 1/2012, препоръки и теми за които бихте желали да четете. Миналото и това кой какво е допринесъл или навредил ще го оставим за друг път.
Приятна седмица!
Върнете се в началото
Бимаджията

Местожителство: У КЛОЗЕТО!

МнениеПуснато на: Вто 10 Апр 2012, 02:40    Заглавие:  

Dimitar Stavrev написа:
Уважаеми съфорумци,
много неща могат да се кажат за списание "Клуб ОРЪЖИЕ" в периода когато главният му редактор го насочи към охранителната дейност, за двата броя през 2010 г. когато го върнахме към корените му и го предоставихме под наем с надеждата че ще се развие и утвърди. Сигурно всеки има своята истина за тези етапи в развитието, аз като пряк участник в тях винаги съм се страрал да казвам мнението си, за съжаление не на всички главни редоктори това им е харасвало и са вземали предвид предложенията. Не мисля да давам оценка персонално, въпреки че някога е хубаво хората да знаят истините и от кухнята, за да не остават с погрешни впечатления.
За мен на този етап първостепенна задача е да върнем доверието на читателите, да отговорим на техните очаквания и интереси. Ето защо ще се радвам да получим оценки за бр. 1/2012, препоръки и теми за които бихте желали да четете. Миналото и това кой какво е допринесъл или навредил ще го оставим за друг път.
Приятна седмица!

Е кажете де!
кажете точно за цитирам: ,,
,,много неща могат да се кажат за списание "Клуб ОРЪЖИЕ" в периода когато главният му редактор го насочи към охранителната дейност,"

Това как да го разбирам?
Върнете се в началото
Dimitar Stavrev
[Admin]

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 10 Апр 2012, 08:13    Заглавие:  

Tova koeto sam kazal i togava i sega, che tova ne beshe pravilnata posoka. Faktite po kasno go potvardiha
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   Сортирай по:   
Страница 2 от 2 [28 Мнения]   Иди на страница: Предишна 1, 2
Създайте нова тема   Напишете отговор Предишната тема :: Следващата тема
 Главната страница » ОРЪЖЕЕН ФОРУМ » Форум на списание "Клуб ОРЪЖИЕ"
Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

[ Time: 0.1310s ][ Queries: 14 (0.0080s) ][ Debug on ]

Copyright ©2006-2022 Air Group 2000 Ltd. All rights reserved. support@airgroup2000.com

eXTReMe Tracker