Автор |
Съобщение |
Preslav
[Admin]

|
Пуснато на: Вто 14 Юли 2009, 09:56 Заглавие:
|
|
Привет.
Списание "Клуб ОРЪЖИЕ" засега е спряно от издаване. През септември или октомври се планува излизането му в същия стар вид, какъвто имаше от 1998 до 2008 г. Поздрави.
|
Върнете се в началото
|
|
 |
kobrabg
|
Пуснато на: Сря 15 Юли 2009, 09:21 Заглавие:
|
|
Даи боже да е така
|
Върнете се в началото
|
|
 |
Preslav
[Admin]

|
Пуснато на: Пон 28 Сеп 2009, 21:00 Заглавие:
|
|
Обмисля се издаването на списание "Оръжие" за следващата година - в стария му вид, с хубави исторически и военни теми.
Засега са планирани 6 до 8 броя, но все пак ще преценим и от абонаментната кампания, и от икономическата обстановка, и от рекламодателите, и от евентуалните фенове. Поздрави.
|
Върнете се в началото
|
|
 |
andrei141984
Регистриран на: 22 Яну 2008 Мнения: 1661 Местожителство: София-по-рядко Бургас.
|
Пуснато на: Пон 28 Сеп 2009, 21:16 Заглавие:
|
|
Preslav написа: | Обмисля се издаването на списание "Оръжие" за следващата година - в стария му вид, с хубави исторически и военни теми.
Засега са планирани 6 до 8 броя, но все пак ще преценим и от абонаментната кампания, и от икономическата обстановка, и от рекламодателите, и от евентуалните фенове. Поздрави. |
Ами след като за около година-година и половина списание ,,Клуб Оръжие" БЕШЕ СЪСИПАНО..........................., КАКВО ДА СТАВА.
Хеле мъчно ми е като чета старите бпроеве от 2001, 2002 г.ТОВА БЕШЕ ЕДНО АВТОРИТЕТНО ОРЪЖЕЙНО СПИСАНИЕ!
БЕШЕ!
Не знам в кого от редакционния екип е вината, но.............
Липсва ми ,,Клуб Оръжие" такова, каквото беше преди 5-6-7-8 години.
Дано успеете да го съживете.Казвам съживете, защото, че няма да се възроди-това е повече от ясно.Поне не и същия му блясък.
Изобщо........................няма, какво да говорим, защото констатациите са печални.
Дано прочетат тези критични мннения, хората които допринесоха за угасването на списание.
|
Върнете се в началото
|
|
 |
andrei141984
|
Пуснато на: Вто 29 Сеп 2009, 20:23 Заглавие:
|
|
Преславе, а стига бе!
Защо като назовах конкретни имена(при това културно и безобидно) ме триеш.
Редактирано поради недопустимо грубо отношение към съфорумници.
Последната промяна е направена от andrei141984 на Сря 30 Сеп 2009, 18:40; мнението е било променяно общо 1 път
|
Върнете се в началото
|
|
 |
Бай Ганьо

|
Пуснато на: Вто 29 Сеп 2009, 21:39 Заглавие:
|
|
Мнението е изтрито по желание на потребителя.
_________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука!

|
Върнете се в началото
|
|
 |
andrei141984
|
Пуснато на: Сря 30 Сеп 2009, 18:39 Заглавие:
|
|
Бай Ганьо написа: | andrei141984 написа: |
Ей Админите .....................част от приходите ви идват и заради такива като мене бе!
|
Така ли?! Би ли ми обянил, моля те, каква част от приходите ми идва от тебе или от такива като тебе? И какво общо има Администраторството ми във форума с приходите ми? |
Говорех за Преслав, Бай Ганьо освен това взима страна в скандала с Пи Джи пи.
Той основно ме редактира безогледно.Затова бях афектиран.
Това разбира се не ме оправдава.
Всъщсност прав си.От моя страна беше ..нагло, тъпо, нахално и некоректно да казвам точно това.
Наистина СЪЖАЛЯВАМ и ИЗВИНЯВАЙ!
Не си премерих думите. Извинявай.
ИЗПОЛЗВАМ ОСНОВАТЕЛНАТ ТИ ЗАБЕЛЕЖКА ДА СЕ ИЗВИНЯ ЛИЧНО НА ТЕБ, НА ВИКТОР 3, НА ПОПАЙ И ВЪОБЩЕ НА ЦЕЛИЯ АДМИНСКИ ЕКИП , БЕ ПРЕСЛАВ.
Той знае защо.
|
Върнете се в началото
|
|
 |
Preslav
[Admin]

|
Пуснато на: Сря 30 Сеп 2009, 18:46 Заглавие:
|
|
Това че ти редактирам цинизмите и че ти забраних личните съобщения, защото псуваш потребителите по най-каруцарския начин, не означава че не трябва да ми се извиняваш. Или да ми заявяваш, че аз съм виновен, или че толерирам други хора. Ще ги толерирам - след като уважават правилата на форума, а ти не. Сигурно от 2 години ти повтарям да се промениш, но ти си все същия момък.
|
Върнете се в началото
|
|
 |
andrei141984
|
Пуснато на: Сря 30 Сеп 2009, 19:08 Заглавие:
|
|
Preslav написа: | Това че ти редактирам цинизмите и че ти забраних личните съобщения, защото псуваш потребителите по най-каруцарския начин, не означава че не трябва да ми се извиняваш. Или да ми заявяваш, че аз съм виновен, или че толерирам други хора. Ще ги толерирам - след като уважават правилата на форума, а ти не. Сигурно от 2 години ти повтарям да се промениш, но ти си все същия момък. |
Сега да ..( да ме прощаваш), ама да ми забраняваш ЛС- и то защото оня ПиДжи Пи е ............................сещаш се ,какво .... е лишено от смисъл.
Иначе аз лоша дума за форума не мога да кажа.Още повече, че досега съм бил за БАН поне на няколко пъти, само така не беше в конфликта ми с Пи Джи пи.
Каруцарски цинизми- да има, но виж Моля те срещу КОГО И , ЗА КАКВО бяха употребени.
Админ си на форума и със сигурност си видял, че ексцесии имам само с един-двама души(2С7 и Пи джи пи).
Към всички други имам уважение.Точно заради това уважение ми стана много неловко и неприятно, че така съм обидил Бай Ганьо например.
Обаче..............оня ,,Всезнайко" Пи Джи пи- еми няма да му трая.Айде сега..............Тука всички критикувате Елемаг , ама извинявайте то това поведение ,,на всяка манджа мерудия" е присъщо за оня Пи Джи пи в още по-голяма степен.
А това, че си извади във форума личната кореспонденция с мен въпросният господин(НЕуважаем) си е ...............Хайде без цинизми.
Апропо- вижте колко съм добричък , макар че разбрах че кризата и мен ме удари яко.
Послепис:
Във всяка критика се вслушвам.
Във всяка критика , насочена към мен се вслушвам.ФАКТ.
Както виждаш вече почти и не пиша.
Обаче освен мен във форума има някои доста дразнещо-неприятни потребители(говоря от моя гледна точка).
Вероятно за другите и аз съм такъв.
Хайде лека вечер.
|
Върнете се в началото
|
|
 |
Dimitar Stavrev
[Admin]
|
Пуснато на: Пон 02 Апр 2012, 13:50 Заглавие:
|
|
Уважаеми съфорумци,
много неща могат да се кажат за списание "Клуб ОРЪЖИЕ" в периода когато главният му редактор го насочи към охранителната дейност, за двата броя през 2010 г. когато го върнахме към корените му и го предоставихме под наем с надеждата че ще се развие и утвърди. Сигурно всеки има своята истина за тези етапи в развитието, аз като пряк участник в тях винаги съм се страрал да казвам мнението си, за съжаление не на всички главни редоктори това им е харасвало и са вземали предвид предложенията. Не мисля да давам оценка персонално, въпреки че някога е хубаво хората да знаят истините и от кухнята, за да не остават с погрешни впечатления.
За мен на този етап първостепенна задача е да върнем доверието на читателите, да отговорим на техните очаквания и интереси. Ето защо ще се радвам да получим оценки за бр. 1/2012, препоръки и теми за които бихте желали да четете. Миналото и това кой какво е допринесъл или навредил ще го оставим за друг път.
Приятна седмица!
|
Върнете се в началото
|
|
 |
Бимаджията
|
Пуснато на: Вто 10 Апр 2012, 02:40 Заглавие:
|
|
Dimitar Stavrev написа: | Уважаеми съфорумци,
много неща могат да се кажат за списание "Клуб ОРЪЖИЕ" в периода когато главният му редактор го насочи към охранителната дейност, за двата броя през 2010 г. когато го върнахме към корените му и го предоставихме под наем с надеждата че ще се развие и утвърди. Сигурно всеки има своята истина за тези етапи в развитието, аз като пряк участник в тях винаги съм се страрал да казвам мнението си, за съжаление не на всички главни редоктори това им е харасвало и са вземали предвид предложенията. Не мисля да давам оценка персонално, въпреки че някога е хубаво хората да знаят истините и от кухнята, за да не остават с погрешни впечатления.
За мен на този етап първостепенна задача е да върнем доверието на читателите, да отговорим на техните очаквания и интереси. Ето защо ще се радвам да получим оценки за бр. 1/2012, препоръки и теми за които бихте желали да четете. Миналото и това кой какво е допринесъл или навредил ще го оставим за друг път.
Приятна седмица! |
Е кажете де!
кажете точно за цитирам: ,,
,,много неща могат да се кажат за списание "Клуб ОРЪЖИЕ" в периода когато главният му редактор го насочи към охранителната дейност,"
Това как да го разбирам?
|
Върнете се в началото
|
|
 |
Dimitar Stavrev
[Admin]
|
Пуснато на: Вто 10 Апр 2012, 08:13 Заглавие:
|
|
Tova koeto sam kazal i togava i sega, che tova ne beshe pravilnata posoka. Faktite po kasno go potvardiha
|
Върнете се в началото
|
|
 |
|
[ Time: 0.1310s ][ Queries: 14 (0.0080s) ][ Debug on ] |