|
В момента е: Съб 05 Окт 2024, 08:36 Часовете са според зоната UTC + 3 (DST in action) |
ПОЛИГОН "ШАБЛА 2008" - стрелби
Модератори: Super Flanker |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 1 [14 Мнения] |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
Preslav
[Admin] Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42739 |
Ето обещаните снимки от таз годишните стрелби на полигона на Шабла. Снимките са на Огнян Стефанов, фотограф на националното списание за авиация "КЛУБ КРИЛЕ" и никой няма право да ги публикува без негово разрешение или без разрешение на редакцията. (Защото пак се появиха трима крадльовци, на които им е плащано и командировъчни, и хонорари за снимки, а те сега против всякакви закони си ги вземат от нашия форум). Със следващите снимки поздравявам съфорумеца Гената, който дочака 2 месеца, за да ги види. Както и всички, които обичат и са служили в Българската армия! Кликнете върху всяка снимка, за да я видите в по-голям размер. Последната промяна е направена от Preslav на Пон 31 Авг 2009, 21:22; мнението е било променяно общо 3 пъти |
||||
|
|||||
Preslav
|
||||
|
|||||
Preslav
|
||||
|
|||||
Preslav
|
||||
|
|||||
Preslav
|
||||
|
|||||
Preslav
Гена, ако не се виждаш никъде, казвай, има още малко останали. Пак казвам - снимките са на Огнян Стефанов и не могат да се публикуват никъде другаде без негово разрешение. Последната промяна е направена от Preslav на Вто 04 Ное 2008, 12:43; мнението е било променяно общо 1 път |
||||
|
|||||
Гената
Регистриран на: 01 Май 2008 Мнения: 440 Местожителство: около София |
Благодаря много. Има ме и мен и колегите. Прескрасни снимки. _________________ Всеки може да счупи стъклото на автобус в движение, ама аз мога и на самолет |
||||
|
|||||
dimitko_k
Регистриран на: 11 Сеп 2006 Мнения: 85 Местожителство: grad vetren |
Благодаря и аз доста неща си припомних от казармата с тия снимки ! Браво ! _________________ http://2iae.net/news.php |
||||
|
|||||
andrei141984
Регистриран на: 22 Яну 2008 Мнения: 1661 Местожителство: София-по-рядко Бургас. |
Евалла пичове!Шапка ви свалям за снимковия материал! Той овеществява ,че все още ЗРВ ГИ ИМА!Въпреки, .................въпреки................,,усилията" на ,,експерти" , ,,чуждестранни военни съветници и анализатори"! Дано поне не окастрят 1-ва ЗРБр.Че ни е само тя за цялата страна. |
||||
|
|||||
lubo_juve
Последната промяна е направена от lubo_juve на Пон 21 Май 2012, 22:35; мнението е било променяно общо 1 път |
||||
|
|||||
mg42
ми най важните снимки ги нема бе?? Къде са тия от кръчмата на бай Пешо?? Или зенитчиците са заебали славните традиции да поливат пусковете в кръчмата _________________ |
||||
|
|||||
Гената
Регистриран на: 01 Май 2008 Мнения: 440 Местожителство: около София |
Не сме ги забравили, просто там е секретен район и фотографски крак не може да стъпи _________________ Всеки може да счупи стъклото на автобус в движение, ама аз мога и на самолет |
||||
|
|||||
mg42
Обаче намерих един много позорен надпис пред обществената къпалня /ако се сещаш/ ГОЛИ НЕ! Да не сте скандализирали нещо местните бе? _________________ |
||||
|
|||||
Страница 1 от 1 [14 Мнения] |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.3241s ][ Queries: 13 (0.0078s) ][ Debug on ] |