|
В момента е: Съб 05 Окт 2024, 00:58 Часовете са според зоната UTC + 3 (DST in action) |
ПОЛИГОН "ШАБЛА 2009" - зенитни стрелби
Модератори: Super Flanker |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 3 [44 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Lion King
Създавам темата, защото се очакват новини и снимки от екип на сп."КРИЛЕ" от центъра на събитието. Ето и информация за него. АДМИН
Не е за тази тема въпроса ми, но ... Та, някой има ли информация дали тази година на Шабла ще "думкат" С-300? Преди няколко дена като пътувах за Варна за голяма моя изненада (и радост ) видях военна колона включваща 4-5 такива пускови установки ( или комплекса - не знам как се водят ). Това го свързвам с предстоящите стрелби на полигон Шабла, та за това ви питам. _________________ Без авиация - няма нация. Аватар ----> Огнян Стефанов |
||||||||
|
|||||||||
andrei141984
Регистриран на: 22 Яну 2008 Мнения: 1661 Местожителство: София-по-рядко Бургас. |
Това е добра новина. |
||||||||
|
|||||||||
Гената
Регистриран на: 01 Май 2008 Мнения: 440 Местожителство: около София |
С-300 ще стрелят. Дата е 4-ти септември. _________________ Всеки може да счупи стъклото на автобус в движение, ама аз мога и на самолет |
||||||||
|
|||||||||
jivko_k
Регистриран на: 21 Окт 2006 Мнения: 38 Местожителство: Асеновград |
Еее супер значи! Ще съм там да гледам А някой да знае кои дивизиони ще стрелят? Знам само за Черноморец и Банкя? _________________ Стреми се към звездите - ако не ги достигнеш, поне ще се научиш да летиш! |
||||||||
|
|||||||||
Гената
Черноморец, Банкя и Стара Загора. _________________ Всеки може да счупи стъклото на автобус в движение, ама аз мога и на самолет |
||||||||
|
|||||||||
Preslav
[Admin] Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42739 |
Трите рода въоръжени сили на ШАБЛА 2009 |
||||||||
|
|||||||||
T-72
[Admin] Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10558 Местожителство: Burgas |
Браво Таз година голямо пуцане ще е май С С-200 досега в България нямаме стрелби нали? _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||||
|
|||||||||
lubo_juve
Последната промяна е направена от lubo_juve на Вто 22 Май 2012, 22:32; мнението е било променяно общо 1 път |
||||||||
|
|||||||||
T-72
точно за 200 говоря.Пусковете с С-300 ги знам по години Имам предвид можели от стац.позиция да се изведе комплекса до Шабла Ясно е че не може да стреля от стаца за да не се демаскира _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||||
|
|||||||||
Preslav
Dimitar Stavrev wrote:
|
||||||||
|
|||||||||
Гената
С С-200 е стреляно в СССР през средата на 80-те години. За военните стационарно няма. Може да се мести, но ще отнеме повече време. Полигона в България е много малък за С-200 и няма как да стреля, освен ако не го разположат в Марково (Шуменско) _________________ Всеки може да счупи стъклото на автобус в движение, ама аз мога и на самолет |
||||||||
|
|||||||||
T-72
Благодаря за инфото Не знаех за Ашолук(там ще е сигур) през 80-те Ясно е че няма стац. то с времето е същото _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||||
|
|||||||||
Preslav
ВМС се включиха успешно в стрелбите |
||||||||
|
|||||||||
Preslav
Очаквайте актуални снимки от екипа ни. Новина на www.pan.bg Утре самолети от българските ВВС ще се включат в стрелбите на Шабла |
||||||||
|
|||||||||
Preslav
Министърът на отбраната Николай Младенов ще присъства на учение с бойни стрелби на ВВС 03.09.2009 | Пресцентър на Министерство на отбраната Министърът на отбраната Николай Младенов и началникът на отбраната генерал Симеон Симеонов ще наблюдават утре, 4 септември, заключителния етап на тактическото учение с бойни стрелби на Военновъздушните сили на зенитен полигон „Шабла”. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната. Поканени са да присъстват президентът на Република България и върховен главнокомандващ Въоръжените сили Георги Първанов, заместник-министрите на отбраната, началниците на щабовете по подготовката на видовете въоръжени сили, военни аташета, акредитирани във и за България, представители на местната изпълнителна власт и други. Учението се провежда съгласно военните стандарти на съюзното командване на НАТО. В него участват и подразделения на Сухопътни войски и Военноморските сили. По време на заключителния етап на учението ще бъдат проведени бойни стрелби на зенитно-ракетни формирования на видовете въоръжени сили и експериментални стрелби на екипажи от авиобаза Граф Игнатиево. За осигуряване на безопасността по време на стрелбите се обявяват за временно опасни за корабоплаване и въздухоплаване районите за разполагане на войските и акваторията на Черно море, заключена между нос Карталборун, нос Калиакра и линията, отстояща на 100 км успоредно на бреговата ивица, както и въздушното пространство над тях на височина до 40 км. |
||||||||
|
|||||||||
Страница 1 от 3 [44 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.1379s ][ Queries: 13 (0.0087s) ][ Debug on ] |