|
|||||||||||||
|
В момента е: Пет 07 Ное 2025, 21:35 Часовете са според зоната UTC + 3 (DST in action) |
|
Нощно снимане...
|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Страница 2 от 2 [22 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2 |
| Автор | Съобщение | ||
|---|---|---|---|
|
OGI
В контекста на нощните снимки... Едно попадение от тези дни |
||
|
|||
|
OGI
И още една... |
||
|
|||
|
me4o_puhh
Последния ми не особенно успешен опит, но може и да става
..тук... още малко. Поздрави _________________ AviationListOnLine Photographer Последната промяна е направена от me4o_puhh на Сря 19 Май 2010, 21:10; мнението е било променяно общо 1 път |
||
|
|||
|
King_Rat
Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 3183 Местожителство: Пазарджик |
Meчо, с каква задръжка е това? _________________ mostly harmless ![]() |
||
|
|||
|
me4o_puhh
Експозицията е 15мин., на бленда 8, ама трябваше да е поне 18,но батерията пада зверски бързо. _________________ AviationListOnLine Photographer |
||
|
|||
|
Kosmoss
Преди всичко поздравления за снимките! Питането ми е свързано с местонахождението на снимките! Може ли обикновен, цивилен човек (говоря за себе си) да застане на подобни позиции на летището и да снима? В смисъл трябва ли да съм човек от самото летище или как става въобще свободата на снимане на такива места. Аз съм любител фотограф и имам огромно желание да снимам авиацията в действие. Благодаря Ви за отделеното време и желая успех !!! |
||
|
|||
| Страница 2 от 2 [22 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
| [ Time: 0.0879s ][ Queries: 14 (0.0063s) ][ Debug on ] |