|
В момента е: Сря 23 Апр 2025, 18:18 Часовете са според зоната UTC + 3 (DST in action) |
Войната в Сирия
Модератори: Super Flanker |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1013 от 1013 [15194 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 1011, 1012, 1013 |
Автор | Съобщение | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Fuzzy_Logic
|
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
калло
Терористите, взели властта в Сирия, с подкрепата на откровено терористичния Запад, са изклали цяло село алауити. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
калло
Терористите, взели властта в Сирия, с подкрепата на откровено терористичния Запад, са изклали цяло село алауити. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Fuzzy_Logic
https://southfront.press/a-struggle-for-influence-among-minorities-begins-in-syria/ ![]() ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
ayahuasca
![]() Регистриран на: 20 Май 2007 Мнения: 1461 |
Това, което се появи вчера и онзи ден в мрежата, затъмни с бруталността си всичко останало. Нашите медии, наричат клането - сблъсъци. ЕУ обвини про-Астадски части за него. Но ние видяхме как тези, с които всички ЕУ лидери си правиха селфи в последните месеци, изклаха хора по пижами. Видеото е безмилостно и за съжаление в него можем да видим бъдещето на европа, под управлението на настоящите неможачи. https://x.com/Martin_Sellner/status/1898497148490055835 |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Yahiko
Еми, полицаите и военните в тая държава, да се замислят на кого служат и заслужават ли си парите такова бъдеще. И то не е далече - не знам, дали още се помни, какво правеха поддържаните от Запада косовски мюсюлмани със сърбите. Съжалявам за оффтопика, ама ... ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Авизо N
Цитатът не е мой, но абсолютно описва това което мисля лично аз по въпроса. "В момента в Латакия в Сирия джихадистите от Ал Кайда избиват всички цивилни мъже, които срещнат. Има безброй видеа – обикалят врата по врата и разстрелват всеки мъж – млад, стар, здрав, болен- няма значение. Доста от тях ги измъчват преди да ги разстрелят. Някакви чичовци, дядовци и млади момчета ги карат да пълзят, после ги разстрелват. Някои, за да се мъчат повече, ги стрелят в корема и краката, за да умрат от кръвоизлив. Пълно мълчание от медиите и така наречената „международна общност“. Същите, дето 30 години по-късно продължават да ми надуват главата за „Сребреница“ и всеки месец да подписват нова „осъдителна декларация“. Същите, дето още сто години ще използват „холокоста“ и „Хитлер“ като актуален политически аргумент, но сега си затварят очите. Да им еба путката майчина на всичките. Да им еба майката на измисления и фалшив свят, с който ме зомбираха от първите ми съзнателни спомени. Да им еба майката на фалшивия „пацифизъм“ и „хуманизъм“, на лъжливото „състрадание“, на „We’re the world, we’re the children“, на „Холивуд“, на „интелигенцията“, на „нобеловите награди за мир“, на „Хартата за правата на човека“, на „международното право“, на „международните наблюдатели“, на „съда в Хага“, на „съда в Страсбург“. Да ѝ еба майката на фалшивата хипстърия, дето ни пробутваха, на либералното безбожие, фалш и кич. Да им еба майката ѝ на българския „политически елит“, медии и „интелигенция“. Да ѝ еба майката на Грета Тунберг, Лана Ал Абед, на оня грозна овца, дето крещеше в галерията „Тук не е Москва“ – да ѝ еба и на нея майката недъгава. Да, можеше да не съм такъв простак и толкова вулгарен, можеше да се цензурирам, но щеше да е поредният фалш. Омръзна ми цял живот да ме учат, че не трябва да казваме това, което мислим и чувстваме, и че трябва да се самоцензурираме. Няма да го правя повече това. А аз точно това мисля и чувствам – да им еба майката на целия „либерален свят“ и „либерален ред“. Надявам се от него да остане само пепел и след хиляда години хората като четат за тях в учебниците по история, да плюят и проклинат либералите" И не е офтопик - баш си е на мястото |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
orka
Нещо това изречение неможах да го разбера. Информативно пари към настоящия момент т.е. увеличение на заплатите имат само и единственно военнослужещите в МО, а тези токито са в МВР респективно служителите по чл. 142 т.е тези които са с полицейски правомощия и тези в пожарната нищо не са видели независимо от коментарите. Та моля те да ми разтълкуваш какво искаш да кажеш: 1. Не ги заслужават; 2. Многа са им ; 3. Нямат подготовка. Чакам ти отговора, т.е. разяснението. Отивам за ПУКАНКИ. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Yahiko
Не ми се иска, щото темата беше как твоите шефове налагат политика, с която ще фалират държавата и ще ни докарат изроди, които да ни изтребват барабар с жените и децата, но понеже единствено темата за парите предизвика някакви силни емоции в тебе, ще трябва. Първо, никъде не съм споменавал увеличение. За подготовката - не мога да коментирам - нито имам наблюдения, нито съм компетентен. За това дали ги заслужават и дали са им много, моето лично мнение е, че дори със увеличението при така предизвиканите настоящи условия това са абсурдно малко пари не само за служители на МВР, но и за когото и да било друг в държавата. Разбира се, шефовете ти не страдат от подобни липси - имал съм шанса, да работя за тях известно време и съм го видял с очите си. Но едно нещо е да живееш в изкуствено създадена бедност, съвсем друго нещо е уроди и главорези да се гаврят със семейството ти и да ви избиват. Или пък да живееш във война. И понеже сам казваш, че не си ми разбрал "изречението", ще се опитам да ти го обясня по ясно - вярвам, че единствено служещите в МО и МВР имате ресурсите, подготовката и организираността, да предотвратите такова бъдеще. А, вече за морала и достойнството - всеки сам си преценя. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Авизо N
Пичове, ченгета съм виждал безкрайно в битието си. Някои от тях са били на светлинни години от обикновените хора, други най - обикновенни смешници. Винаги е опирало до капацитет. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
ayahuasca
![]() Регистриран на: 20 Май 2007 Мнения: 1461 |
Напълно разбирам и подкрепям. Аз самия отдавна вече съм решил - никаква автоцензура, никакви сладникави спорове с идиоти. Само псувни, обиди и ако се налага - шамари. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Fuzzy_Logic
Руската военновъздушна база в Хмеймим в Сирия предостави убежище на близо 9000 цивилни, бягащи от вълната от насилие, обхванала страната в последните дни. https://glasove.com/novini/rusiya-predostavi-ubezhishte-na-blizo-9000-siriytsi-v-bazata-si-v-latakiya |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Fuzzy_Logic
Твърди се, че руснаците са завзели няколко населени пункта извън базите. Впервые после захвата власти в Дамаске радикалами российские войска в Сирии активизировались. Источники указывают, что ВС РФ начали развертывание за пределами военных баз в Латакии и Хмеймиме и взяли под контроль Аль-Кубайсию, Бахдармо и Хирбет аль-Ашар. Указывается, что целью таких действий является укрепление безопасности баз и защита около 7 тыс. алавитов, укрывшихся на российских военных объектах. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
T-72
[Admin] ![]() Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10850 Местожителство: Burgas |
И аз четох нещо подобно, но засега освен откъслечни писания в нета, друго не съм видял. _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Страница 1013 от 1013 [15194 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 1011, 1012, 1013 |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.2661s ][ Queries: 14 (0.1709s) ][ Debug on ] |