| Автор |
Съобщение |
калло
|
Пуснато на: Вто 14 Окт 2025, 19:17 Заглавие:
|
|
Не е точно Сирия, ама Северен Ирак - кюрдите свалят най-новия сериен БПЛА на Турция - Акинджи
|
|
Върнете се в началото
|
|
 |
Fuzzy_Logic
|
Пуснато на: Сря 15 Окт 2025, 17:48 Заглавие:
|
|
Май руските бази ще остават в Сирия.
|
|
Върнете се в началото
|
|
 |
Fuzzy_Logic
|
Пуснато на: Съб 17 Яну 2026, 18:56 Заглавие:
|
|
Кюрдите са се изтеглили от Деир Хафир и околностите му след като се изтеглиха от кварталите Шейх-Максуд и Ашрафия в Алеппо.
|
|
Върнете се в началото
|
|
 |
Fuzzy_Logic
|
Пуснато на: Нед 18 Яну 2026, 14:48 Заглавие:
|
|
Рожин пише, че зелените джихадисти са взели Табка ( вероятно след оттегляне на кюрдите) и че вероятно ще превземат и Ракка, а кюрдите се готвели да взривяват мостовете по Ефрат.
п.с. "Браво" на евреите, не искаха светска Сирия, получиха религиозен Иран, после не искаха Иран, сега получават джихадистка Сирия подкрепяна от Турция.
Както се очертава намаляване на силата на САЩ, там в региона ще става мазало за Израел и дано да съм лош пророк, но ми се струва, че Израел ще се запише в историята
като втората държава използвала атомно оръжие.
|
|
Върнете се в началото
|
|
 |
Авизо N
|
Пуснато на: Нед 18 Яну 2026, 17:18 Заглавие:
|
|
| Fuzzy_Logic написа: | Рожин пише, че зелените джихадисти са взели Табка ( вероятно след оттегляне на кюрдите) и че вероятно ще превземат и Ракка, а кюрдите се готвели да взривяват мостовете по Ефрат.
п.с. "Браво" на евреите, не искаха светска Сирия, получиха религиозен Иран, после не искаха Иран, сега получават джихадистка Сирия подкрепяна от Турция.
Както се очертава намаляване на силата на САЩ, там в региона ще става мазало за Израел и дано да съм лош пророк, но ми се струва, че Израел ще се запише в историята
като втората държава използвала атомно оръжие. |
Мда: Евреите не са търпеливите славяни в лицето на съвременна Русия!
|
|
Върнете се в началото
|
|
 |
калло
|
Пуснато на: Нед 18 Яну 2026, 17:19 Заглавие:
|
|
Взеха Ракка
|
|
Върнете се в началото
|
|
 |
Fuzzy_Logic
|
Пуснато на: Вто 20 Яну 2026, 21:59 Заглавие:
|
|
Вече това е май положението на кюрдите в Сирия.
|
|
Върнете се в началото
|
|
 |
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
[ Time: 0.5148s ][ Queries: 14 (0.3563s) ][ Debug on ] |