|
В момента е: Сря 23 Апр 2025, 16:55 Часовете са според зоната UTC + 3 (DST in action) |
Конфликт между Армения и Азербайджан в Нагорни Карабах
Модератори: Super Flanker |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 5 от 33 [481 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, ..., 31, 32, 33 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Flankerivo
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Апр 2005 Мнения: 11565 Местожителство: София |
МО Армении опубликовало фотографии обломков штурмовика Су-25 национальных ВВС, сбитого, по официальной версии, истребителем F-16 ВВС Турции: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Flankerivo
Лошо, много лошо. 21+ Арменците са проспали години техническо превъоръжаване за елементарна борба с БПЛА. * 21+ Сухопътните сили на азерите не са по-цвете: |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Flankerivo
Сирийские оппозиционные ресурсы опубликовали фотографию боевика, якобы погибшего в бою за Азербайджан. Как утверждается, это некий — Хусейн Тальха из н.п. Анджара (запад провинции Алеппо). При этом ранее в сети уже появлялись сообщения о гибели в боях против ВС Армении в Нагорном Карабахе двух сирийцев. Одним из них был указан некий Тальха из н.п. Кафр Халяб, также расположенного на западе Алеппо. ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Венци
Абе това сериозно ли става? На видеото се чува жуженето на БЛАта, ония отдолу стрелят с калашници ... напрово не е истина. Това ли им е ПВО-то? Да си призная, хвана ме шубе като изгледах клипа. Аз не знам дали ще ми издържат нервите да ми свирят снарядите в ухото и да си върша работата Последната промяна е направена от Венци на Сря 30 Сеп 2020, 20:40; мнението е било променяно общо 2 пъти |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Венци
Удари с дрони по арменски оръдия, разчети обаче няма |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Венци
Азерско подразделение се съсредоточава край браздата за пробив, арменска артилерия ги разгонва, една машина дава фира |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Венци
Не знам за Вас, ама на мен това погранично местенце ми се чини, че сам го виждал и преди. Явно азерите се мъчат да пробият в тоя участък на фронта, но засега арменската артилерия ги разгонва успешно. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Венци
Aрмениците товарят азерски тела на камионетки. https://www.youtube.com/watch?v=jP5iFH9LHa4&feature=youtu.be |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Венци
Изпопадали са разни дронове все пак |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Flankerivo
ПВО няма освен едни архивни системи, които не виждат дроновете. Но защо се изненадваш?! И ние нямаме ПВО. ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Flankerivo
Тук арменците послъгват малко. Не че разбирам какво говорят, но... Снимат останки на авиотехника, унищожена през 90-те, в началото на Карабахския конфликт. Падащият дрон към средата на видеото евентуално може да е наистина на противника, а може да са стари кадри от учение или... Факт е, че освен ПЗРК, нормално ПВО за борба с малки цели нямат. Арменците са и бедни, и стипции, и докато азерите обменяха нефтодолари за ново въопръжение в Русия, Израел и Турция, арменците клинчеха само подаръци по линия на ОДКБ и проспиваха превъоръжаването на "партньора си". Вероятно е само въпрос на време да намерят някакво противодействие на турските и израелски леки и средни дронове. В крайна сметка по-лесна цел са спрямо съвременна високо и средно летяща бойна реактивна авиация. Азербайджан от друга страна индикира големи загуби в сухопътно отношение. Не могат и не могат да воюват. На предна линия, в ролята на штрафбат, са пуснали маймуни от идлибския резерват. Ердоган е стартирал нова програма по претопяване на материала след предходната в Либия. Ако арменците не задържат фронта, ще има геноцид на местното население. От моята стратегическа камбанария ми се струва, че има някакво равновесие на терен. Големи безсмислени загуби от страна на двата антагониста. Човешки ресурс и техника се смилат упорито вече четири дни. * https://vk.com/video-123538639_456263146 Репортаж азербайджанских журналистов , которые проезжают мимо разбитой колонны ВС Армении. * Из последнего опубликованного видео (применение ударных БЛА азербайджаном) можно сделать вывод, что армянские силы используют ложные цели макеты, запечатлено поражение явного макета ЗРК "Оса". ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Венци
Според арменците, моментна въздущна обстановка. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Венци
Какъв е тоя дрон идея си нямам |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Венци
Целят нещо ама азарите май се се омели отдавна Тука долу същата работа. Последната промяна е направена от Венци на Чет 01 Окт 2020, 19:46; мнението е било променяно общо 1 път |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Венци
Нахилени до уши арменци, уж в превзета азерска позиция. Селфито е задължително, но все пак другарите гледат небето да не стане някой гаф. https://vk.com/video-58991468_456251523?list=491e3926be68271088 |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Страница 5 от 33 [481 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, ..., 31, 32, 33 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.1206s ][ Queries: 14 (0.0128s) ][ Debug on ] |