калло написа: |
ОТ
Mig-28 написа: | Цитат: | Летеше се ден и нощ. Колко е крадено не знам ама се бачкаше яко. Клетвата за мен значи много. Глупости няма да приема за истина. Жалко, |
Аха, виж по тва време в гърция и турция колко се лети и с какви самолети разполагат. |
По онова време - преди 1989-та, и в Турция, и в Гърция се летеше колкото в БГ, че и по-малко, а авиационният ни парк беше равен, ако не и по-добър в някои отношения.
По Договора за обикновените въоръжения бяхме ограничени до 235 бойни самолета, но бяха повече. По онова време - с чисто нови МиГ-29 (22 броя), Су-25 (40), МиГ-23МЛА и Д, МиГ-23БН, Су-22М3 и 4, МиГ-21бис, че и три МиГ-25РБТ и РУ. Да не говорим за бойните и транспортни въртолети. |
Super Flanker написа: |
Още ОТ -
Тук трябва да се определи някаква точна дата, за да се вадят точните числа, защото към 1989 г. все още не са получени всички МиГ-29.
Су-25 са 39. |
Mig-28 написа: |
Коя година турция и гърция получават пъврите Ф-16, да не казвам че гърците по тва време имат и Мираж-Ф1 и 2000.. а Ф-4 като бомбардировач бая превъзхожда Миг-23, айде Миг-21 и Ф-5 са горе долу на кантар зависи от пилота при МВБ, А-7 мъкне бая повече бомби от Су-25 и има по голям обсег. |
калло написа: |
Да, 29-ките застават на бойно дежурство в началото на 90-та.
Су-25К - 36 броя, Су-25УБ - 4 броя |
Super Flanker написа: |
калло написа: | Да, 29-ките застават на бойно дежурство в началото на 90-та.
Су-25К - 36 броя, Су-25УБ - 4 броя |
Има един загубен при учение през 88-ма, мисля. |