|
В момента е: Вто 18 Фев 2025, 00:10 Часовете са според зоната UTC + 3 (DST in action) |
Въздушен парад 2004
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 4 [54 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, 4 Следваща |
Автор | Съобщение | ||
---|---|---|---|
KOzz
Ама нали съм калитко и не можах да снимам авиацията ![]() ![]() ![]() _________________ Ultras LOKO SF. |
||
|
|||
![]() |
|||
CKD
![]() Регистриран на: 29 Апр 2004 Мнения: 25 Местожителство: Sofia |
http://bubu.to/CKD/Parad/ |
||
|
|||
![]() |
|||
PICH
Гост |
NE gi otvarqm.s netscape 7.1 sam. |
||
|
|||
![]() |
|||
KOzz
Кое не отваряш? _________________ Ultras LOKO SF. |
||
|
|||
![]() |
|||
CKD
bubu.to не се зарежда навсякъде, но засега друга възможност нямам. |
||
|
|||
![]() |
|||
KOzz
Aз ги гледам , ако искате да ги кача на еврото? _________________ Ultras LOKO SF. |
||
|
|||
![]() |
|||
CKD
Нема проблем |
||
|
|||
![]() |
|||
KOzz
Готово е : http://rack4.free.evro.net/KOzz4o/parad/CKD_Parad_mirror/ http://rack4.free.evro.net/KOzz4o/parad/KOzz_HP735/ Между другото някой друг не е ли снимал самолетите? И с какъв фотоапарат си снимал? _________________ Ultras LOKO SF. |
||
|
|||
![]() |
|||
CKD
Със същият като твоя ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Flogger
Eto gi i moitesnimki ot parada: www.mig23.bol.bg w glawnata ima snimki i ot repeticiite , i nqkoloko ot muzeqt na WMS waw Warna.Kolesnata tehnika e wawa Papkata werijni.Kru6tawal sam gi po poznanie, taka , 4e ako ima gre6ki, suob6tawaite ![]() _________________ ![]() ![]() = 2-ра Изтребителна Авиационна Ескадрила = |
||
|
|||
![]() |
|||
Flogger
САмо да кажа, че снимките съм ги намалил доста по резолюция, да се ъплоуд-ват по-бързо.По принцип са Две хиляди и нещо на Хиляда и нещо.Ако искате да вви ъплоуд-вам някоя цяла, кажете _________________ ![]() ![]() = 2-ра Изтребителна Авиационна Ескадрила = |
||
|
|||
![]() |
|||
Super Tomcat
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 295 Местожителство: София |
И аз снимах само 4е докато проявя филма ехеее...Пък и апарата не ми е готин и не знам как са излезли. _________________ Flying isn't dangerous.Crashing is! |
||
|
|||
![]() |
|||
BACKFIRE
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 1522 Местожителство: Северен Далекоизточен военен окръг |
Имам близо 300 снимки от парада, тренировките и освещаването на знамената, нооо bol.bg нещо се гъби, а нямам време за друга регистрация. На парада снимах точно до джипа на НСО, малко оркестъра закрива някой кадри но не можах повече да се правя на нахален. |
||
|
|||
![]() |
|||
BACKFIRE
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 1522 Местожителство: Северен Далекоизточен военен окръг |
Flogger, онова което слагаш за БРДМ е самоходен противотанков комплекс 9П148 "Конкурс" |
||
|
|||
![]() |
|||
harrier
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 1594 Местожителство: София/Nuernberg |
Имам около 5-6 ленти от всички тренировки и парада. Тия дни очаквам да изкарам първите две. |
||
|
|||
![]() |
|||
Страница 1 от 4 [54 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, 4 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0958s ][ Queries: 14 (0.0079s) ][ Debug on ] |